Zet Nede Ukraden mogao da oslepi: "Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zbog zdravlja"

29.11.2023

13:41

0

Pevačica ga je prihvatila kao svoje dete

Zet Nede Ukraden mogao da oslepi: "Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zbog zdravlja"
Copyright ATAImages/ A.A.

Neda Ukraden vrlo je bliska sa svojom ćerkom Jelenom Bilbijom Minović, ali i njenim suprugom Predragom Minovićem. Pevačica gotovo na sve javne događaje dolazi u njihovom društvu, a neretkom su sa njima i Nedini unuci, Dušan, Aleksandra i Neda, koja je dobila ime po baki. 

Iako to u našem društvu nije često, Neda i Predrag odudaraju od klasičnog odnosa tašte i zeta, pa ne kriju koliko se poštuju i cene. Predrag je svojevremeno čak i istetovirao Nedin potpis, a do skoro nije bilo poznato šta je uticalo na tu odluku. 

Instagram printscreen/neda.ukraden
 

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i uspešno smo sve rešili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jednom oku. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis - objašnjava Neda i dodaje:

- Jelena i zet imaju moju podršku u svemu, uvek ću stajati iza njih. On je dobar muž i roditelj, ali i domaćin. Poštujemo se, meni je to i više nego dovoljno, uvek smo tu jedni za druge. život je more obaveza, zajedništvo porodice mora da se vrati, nedostaje nam to u društvu.

ATAImages/ A.A.
 

Iako je i porodično i profesionalno ispunjena, Neda je već duže vreme bez partnera. Ipak, ona se oko toga ne nervira jer je svesna da je teško naći muškarca koji bi mogao da je prati.

- Verovatno je mnogo lakše ženama koje imaju partnera, pa ne moraju same da se nose s problemima. Ipak, gore je ako imate nekoga ko vas sputava, ne razume vas i ne pruža vam podršku. Uživam u životu i putovanjima, žena sam malo drugačijeg kova i energije. Umetnike je teško pratiti i voleti. Retki su muškarci koji to mogu da podnesu. Živim punim plućima, volim da idem u pozorište, ali i u kafanu. Vrlo sam pokretna, nije me teško nagovoriti na akciju. Ne vidim manu tome što sam sama, znam da se mnogi pate u vezama i brakovima zbog nerazumevanja - objašnjava Neda za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike