Proglašena je misicom Srbije, a onda joj je oduzeta kruna: Nikolina se našla u centru skandala, a danas uživa u braku sa teniserom (FOTO)

02.05.2024

00:20

0

Organizatoru su joj tražili odštetu od 50.000 evra

Proglašena je misicom Srbije, a onda joj je oduzeta kruna: Nikolina se našla u centru skandala, a danas uživa u braku sa teniserom (FOTO)
Copyright Instagram printscreen/mrsdancevic

Nikolina Dančević je te 2012. godine postala mis Srbije, ali pod devojačkim prezimenom Bojić. Naime, lepa Apatinka slagala je da nije udata, iako je već uveliko bila u braku sa kanadskim teniserom Frankom Dančevićem.

Osim što je bila udata, Nikolina je pravila učešća prekršila i time što nije prijavila da ima iskustva u modelingu, te su ubrzo nakon proglašenja titule, isplivale njene fotke na kojima je pozirala u donjem vešu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina (@mrsdancevic)

 

Međutim, najskandaloznija je bila činjenica što se predstavila kao fitnes instruktorka, iako je u tom trenutku radila kao kuvarica u Apatinu, a tek kasnije kompanija "Miss Yu" pomogla joj je da upiše Višu školu za fitnes instruktore.

Kada se saznalo za neregularnosti, Nikolina je odlučila da preda titulu prvoj pratilji Aleksandri Doknić, a ogorčeni organizatori su tražili da plati odštetu od 50.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina (@mrsdancevic)

 

Narodna poslovica kaže "svakog čuda, tri dana dosta", pa je tako i ova priča brzo zaboravljena, a Nikolina i Franko više nisu imali razloga da se sakrivaju i već naredne godine napravili su veliku svadbu u Apatinu.

Danas žive u skladnom braku i zbog njegovih poslovnih obaveza često menjaju odredišta, zajedno sa njihovo dvoje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike