Poznati slave Aranđelovdan: Pevač se pohvalio da je umesio sam slavski kolač, a na njenom stolu su se našle razne đakonije! (FOTO)

21.11.2023

15:45

0

Brojne zvezde sa naše estrade danas praznuju

Poznati slave Aranđelovdan: Pevač se pohvalio da je umesio sam slavski kolač, a na njenom stolu su se našle razne đakonije! (FOTO)
Poznati slave Aranđelovdan - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/Antonio Ahel/M.S./G.G.

Pravoslavni vernici u Srbiji danas proslavljaju krsnu slavu Aranđelovdan, a među njima su i brojne poznate ličnosti.

Tako smo videli da kod Nede Ukraden vlada prava praznična atmosfera, a pevačica nije skidala osmeh sa lica dok je sa svojom porodicom sekla slavski kolač i uživala u đakonijama koje su se našle na njenoj trpezi. 

S druge strane, Suzana Mančić se takođe oglasila na svom nalogu na Instagramu i to iz crkve, gde je odnela slavski kolač.

- Srećna slava! Sveti Arhangel Mihail - poručila je Suzana, a i njena koleginica Katarina Živković se oglasila i čestitala svima koji slave:

- Veru poštuj, slavu slavi, neka vide da si Srbin pravi. Srećna slava.

Darko Filipović, koji je nedavno bio u žiži javnosti zbog razvoda od supruge za koju je rekao da ga je prevarila, otišao je u rodni Leskovac, gde danas praznuje.

Kod Aleksandre Mladenović slavska atmosfera i veselje počelo je još sinoć, a pevačica nije odolela da zapeva svojim gostima. Nakon problema koje je imala sa bivšim dečkom, nema sumnje da je Aleksandri i te kako prijalo da vreme provede sa najbližima.

Pevač Savo Perović se takođe oglasio iz crkve, gde je odneo slavski kolač sa svojom porodicom, a pohvalio se i da ga je on lično umesio.

Među onima koji danas praznuju na estradi su i Lepa Brena, Radiša Trajković Đani, te Katarina Grujić i porodica Đoković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike