Pevačica (31) umrla usred koncerta! Kamera zabeležila tragičan prizor (FOTO)

25.04.2024

10:18

0

Svi su nemo stajali dok su joj pomagali

Pevačica (31) umrla usred koncerta! Kamera zabeležila tragičan prizor (FOTO)
Pevačici ukazuju pomoć - Copyright Printscreen/needtoknow.co.uk

Pevačica koja je imala samo 31 godinu, preminula je iznenada tokom svog nastupa. Ona se usred koncerta spotakla o haljinu i udarila glavom o pozornicu. Žrtva je nastupala u lokalnom domu za penzionere za 90. rođendan jednog stanara, a tragičan događaj dogodio se već nakon druge pesme.

Iako su odmah počeli da joj ukazuju pomoć, očigledno joj nije bilo spasa, a kamere su zabeležile ovaj nesrećni slučaj.

Printscreen/needtoknow.co.uk
Pevačici ukazuju pomoć

Pre nego što je preminula, žena je hodala veoma usporeno, a zatim se saplela o svoju odeću i srušila, prenosi Mirror. Kada se to desilo, više se nije micala na pozornici i odmah je prestala da diše. Nju su reanimirali pred publikom, koja je bila šokirana prizorom, te je odvedena u obližnju bolnicu u kineskom gradu Čongking 12. aprila.

Uprkos svim naporima lekara, umrla je ubrzo nakon dolaska. Pevačica je rekla da se nije osećala dobro ranije istog dana, kako piše Need to Know. Autopsijom će biti utvrđen uzrok smrti.

Pamti se tragedija iz avgusta prošle godine kada je pevač Serhio Muriljo gon Alves Filjo ubijen dok je pokušavao da razdvoji par koji se svađao na njegovom nastupu u Brazilu. Upucan je u glavu.

Printscreen/needtoknow.co.uk
Pevačici ukazuju pomoć

Ranije ove godine, južnoafrički reper bio je jedan od dvojice muškaraca ubijenih u pucnjavi iz automobila u Durbanu, tragedija se desila pre njegovog nastupa, navodi Mirror.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike