Nikola Rokvić nikad emotivniji: Zadrhtalo mi je srce kada sam saznao da moj tata čuva svog sina (FOTO)

01.05.2024

21:56

0

Pevaču je ovo dalo snagu

Nikola Rokvić nikad emotivniji: Zadrhtalo mi je srce kada sam saznao da moj tata čuva svog sina (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Nikola Rokvić već deset dana pešači do Grčke, tačnije Egine, gde će se pomoliti Svetom Nektariju Eginskom koji je poznat kao svetac koji pomaže obolelima.

Pevač svakodnevno na društvenim mrežama deli sa čime se sve susreće na putu do Grčke, a danas je za njega bio posebno emotivan dan.

- Današnji dan, veoma težak i zahtevan, sa mnogo uspona i nizbrdica koje pri trčanju najviše opterećuju kolena, ipak donosi jedan unutrašnji mir i radost, ali i veliku volju i snagu koja je potrebna za dalje… - napisao je Nikola na svom Instagram profilu, pa dodao:

- Kada je bilo najteže, kada je uspon na 28. km bio veoma velik, prođoh pored kuće iz koje u trenutku mog prolaska i muke zasvira pesma mog “junaka od Rokvića plemenitih” kako nam je bio upisan u telefonu, mog oca Marinka! U tom trenutku mi osmeh osvetli lice, pa sam morao da uđem kod dragih ljudi u kuću, da ih pozdravim!

Ovo nije jedini dom iz koga se začula Rokvićeva pesma, te je Nikola bio ponovo bio dirnut.

- Posle par kilometara iz druge kuće peva Marinko pesmu, “Zadrhti srce, kao što znaš, još uvek možeš mnogo da daš, umesto bola, umesto sete, zadrhti srce, godine lete”. Moje srce zadrhta od saznanja da moj taki, čuva svoga sina! Bog vas blagoslovio i dao vam radosti! - zaključio je pevač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike