Neda Ukraden o vezi sa Sašom Popovićem: To nije tajna, nisam htela avanturu

14.11.2023

23:20

0

Pevačici se život iz korena promenio 1992. godine

Neda Ukraden o vezi sa Sašom Popovićem: To nije tajna, nisam htela avanturu
Copyright Printscreen/Youtube/Amig show

Neda Ukraden je prošle godine objavila svoju autobiografiju pod nazivom "Zora je svanula", a u kojoj je otkrila brojne detalje iz svog privatnog života, pa i to da je bila u kratkoj vezi sa Sašom Popovićem. 

- Ja sam sve lepo rekla, jedno lepo druženje koje se završilo. Nisam htela avanturu, bilo je lepo, kad je postalo manje lepo mi smo završili bez posledica. Sve što je bilo bitno da kažem ja sam rekla. To nije tajna - rekla je ona u emisiji Amidži šou. 

Instagram printscreen/neda.ukraden
 

Radnja knjige se završava početkom rata u Bosni i Hercegovini, odakle je ona poreklom i tada se njen život iz korena menja.

-  Danas je popularno snimati filmove o poznatim ličnostima, a da bismo izbegli priču iz prve, druge ili sedme ruke, dok sam pri zdravoj pameti i sećanju, napisala sam vrlo dobar deo svog bogatog opusa i života. To je do 1992. godine i tada se desio rez u našim životima, drastično raskidanje svega.

Podsetimo, pevačica je nedavno napunila 73 godine, a na njenom izgledu joj zavide mnogo mlađe. 

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh da slavim! Živeli - poručila je ponosno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike