"Kazna neka bude surova"! Poznati u suzama zbog smrti Danke Ilić: Ne daj Bože nikome ovu bol

04.04.2024

13:54

1

Izražavaju svoje saučešće zbog tragedije koja je pogodila sve

"Kazna neka bude surova"! Poznati u suzama zbog smrti Danke Ilić: Ne daj Bože nikome ovu bol
Danka Ilić - Copyright MUP

Srbiju i region ovog jutra potresla je vest da je ubijena dvogodišnja Danka Ilić, za kojom se tragalo poslednjih 10 dana otkako se pojavila vest o njenom nestanku.

Dvojica muškaraca, obojica starosti 50 godina, priznali su da su službenim autom udarili malu Danku, a potom njeno telo bacili na divlju deponiju na Starom banjskom putu. Nakon ovog saznanja, malo je onih koji nisu ostali nemi od šoka, a mnogi su putem društvenih mreža izrazili tugu i saučešće porodici.

- Danka, počivaj u miru. Ne daj bože nikome ovu bol! Iskreno saučešće porodici - napisala je Neda Ukraden na svom storiju.

- Mnogo je strašno ovo što se desilo. Mnogo. Ne mogu da zamislim tugu roditelja. Saučešće porodici. Danka - napisao je Ljuba Perućica.

Dragana Katić, Ana Bekuta, Sloba Radanović, Marko Bijelić, Dragana Mirković, Danica Crnogorčević i Luna Đogani podelili su Dankinu fotografiju sa željom da nedužna devojčica počiva u miru. 

-  U kakvom monstruoznom svetu mi živimo, sa kakvim ljudima delimo planetu i čemu da se nadamo kada je jedan nedužan život ugašen na ovaj način. Tuga beskrajna. Počivaj u miru, anđele mili. Neka dragi Bog podari snagu tvojim roditeljima - napisala je Nikolina Kovač.

- Šta god mi rekli, uradili, kasno je, mala Danka je već daleko odavde, na nekom boljem mestu. Kazna neka bude surova, kazna neka bude i na ovom i na onom svetu. Bila je mala, bebica takoreći, moglo joj se možda i pomoći, ali oni su izabrali drugačije. Snaga roditeljima da sve ovo nekako prežive. Divna, preslatka mala Danka - napisala je Zejna Murkić.

- Ljudi, pa šta je ovo, da li je moguće, gde živimo mi, u šta smo se pretvorili ljudi? Bože, daj roditeljima snage, a maloj duši spokoj, laka joj zemlja - napisala je Natalija Ibraimov.

Prema najnovijim informacijama, Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Sve najnovije informacije možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike