Neda Ukraden duguje ogroman porez: Hrvati je stavili na listu dužnika! Evo šta nije platila!

03.11.2023

18:20

0

Pevačica tamo poseduje više nekretnina

Neda Ukraden duguje ogroman porez: Hrvati je stavili na listu dužnika! Evo šta nije platila!
novogodišnji program (39) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Kako prenosi Avaz, Hrvatska Poreska uprava objavila je listu dospelih i neisplaćenih dugovanja, a navodno se na njoj našla i pevačica Neda Ukraden. 

Prema pisanjima pomenutog portala, pevačica je navodno dužna preko 13.000 evra. Ovo potvrđuje i javno dostupna lista Poreske uprave.

Printscreen/Porezna uprava Hrvatske
 

Podsetimo, Neda je rođena u Imotskom kod Splita, gde poseduje luksuznu vilu koju i izdaje. Vila koja nosi njeno ime, poseduje pet spavaćih soba, veliki bazen i najmoderniju opremu, prenosi Story.hr. Osim toga, ima i svoj privatan parking, a pogled na okolne vinograde je božanstven. 

Instagram printscreen/neda.ukraden
 

Kako su mediji prethodno preneli, ona pomenutu kuću izdaje za 2.000 evra dnevno. 

Imovina Nede Ukraden i ranije je bila česta tema, te je poznato da osim vile u Imotskom, u Hrvatskoj ima i stan u novogradnji, tačnije u Zagrebu. U pitanju je trosoban dom, pored koga ima i dva garažna mesta. 

Pored morske vile u Imotskom, Neda ima i kuću u Leptanima u Boki Kotorskoj, a ona nije ništa manje velelepna, te ima čak 150 kvadrata. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Vila ima tri sprata, a svaki po sto kvadrata. Sagradila sam ove apartmane uz pomoć kuma moje ćerke Jelene, Velibora Jokića, koji je investitor. Na kraju sam se izborila za svoje zemljište i uložila u njega - rekla je Neda svojevremeno.

Ipak, zbog poslovnih obaveza ona najviše vremena provodi u Beogradu, gde godinama živi na Banovom Brdu, a nedavno je kupila i stan u Beogradu na vodi i to na ime svoje ćerke Jelene Biblije. 

Pokušali smo da kontaktiramo pevačicu, ali ona se nije oglasila do objavljivanja ovog teksta 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike