Ivana Dudić igra na stolu! Glumicu ponela muzika, pa pokazala i previše (FOTO)

01.05.2024

19:52

0

Uz nju je provod zagarantovan

Ivana Dudić igra na stolu! Glumicu ponela muzika, pa pokazala i previše (FOTO)
Ivana Dudić - Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Glumica Ivana Dudić često ističe da voli kafanu, narodnu muziku i da je u duši veliki boem. To je sada i dokazala, objavivši na Instagramu snimak na kome može da se vidi kako je provela Prvi maj.

Naime, glumica je sa prijateljima otišla van grada, a kada su im se muzičari pridružili u prirodi, Ivana se odmah popela na sto i zaigrala. Međutim, kako je bila u lepšavoj haljini, u jednom trenutku ju je muzika toliko ponela da je pokazala donji veš.

Podsetimo, glumica je nedavno preležala boginje, a potom je otkrila da u prvi mah nije verovala da je u 33. godini dobila ovu, obično dečiju, bolest.

- Imam po vratu tragove od mučnog ležanja boginja. Izdržala sam nekako. Trebalo mi je da malo odmorim od svega, da stanem u budem kod kuće, ali sve ono najteže od boginja sam preživela u Americi. Tada nisam ni znala da su to boginje, mislila sam da me ujeo pauk, pa da mi izlazi alergija, čak sam pila i lekove od alergije, ali mi nije pomagalo. Tek kada sam došla u Beograd saznala sam da imam boginje - rekla je Ivana. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike