Goca Tržan prvi put o Rašinim roditeljima: Volim kuhinju mog svekra koji je ozbiljan car

01.05.2024

22:13

0

Pevačica je ove godine napravila izuzetak

Goca Tržan prvi put o Rašinim roditeljima: Volim kuhinju mog svekra koji je ozbiljan car
Goca Tržan i Raša Novaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Goca Tržan godinama je, poput svojih kolega, Prvi maj provodila radno, a ove godine je odlučila da napravi izuzetak i sa suprugom i ćerkom otputuje za Japan.

- Volim taj praznik, kao praznik nerada, ali ga uvek radim. Ove godine pravim izuzetak, nas troje putujemo na jedno divno porodično putovanje. Lena ima 17 godina i mislim da je ovo prvi put da negde putujemo za Prvi maj. Idemo u Japan, to je bila ćerkina želja. Nas dvoje smo bili na bračnom putovanju pre 10 godinu u Tokiju, a sada idemo i u Osaku, Kjoto i Tokio.


ATAImages/Antonio Ahel
Goca Tržan

Pevačica je dalje dodala da ne smatra da se žrtvovala za porodicu jer na nju gleda kao svoje najbitnije okruženje, te ne postoji mogućnost da je u tom odnosu žrtva.

- Svaki dan treba da budeš ponosna na sebe, ako nisi nezadodovljna, ogorčena, isfrustrirana. Svaki dan je razlog da slaviš sebe, ne na onaj sebičan, narcisoidan način, nego da slaviš što si živa, zdrava, što te prati sreća, a sreća prati hrabre.

Borisav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
Goca Tržan i Raša Novaković

Ovo putovanje biće izuzetak, jer praznike vole da provodi sa porodicom ili roditeljima svog supruga, za koje ima samo reči hvale.

- Najčešće se trudim da praznike provedem kod svojih roditelja, kod brata, ili kod Radomirovih roditelja, zato što su to retki trenuci da oni mogu da nas ugoste i da se pobrinu o nama. Mnogo volim maminu kuhinju, takođe, kuhinju svog svekra, koji je sjajan čovek. Inače, Crnogorac, ali jedan car. Volim kako moja snaja pravi kolače, tako da, kada su praznici, ja volim, da obiđem parohiju, što bi rekla moja baka.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike