Nikolina Pišek traži posao? Godinama nije radila kao voditeljka, a jednom rečenicom je zaintrigirala

01.07.2022

08:50

0

Mogli bismo uskoro da je ponovo vidimo na malim ekranima

Nikolina Pišek traži posao? Godinama nije radila kao voditeljka, a jednom rečenicom je zaintrigirala
ATAImages/ Antonio Ahel

Nikolina Pišek se pre deceniju udala za Vidoja Ristovića, istoričara umetnosti koji je nedavno preminuo, a u tom trenutku je rešila da ostavi sve po strani i posveti se porodici. Međutim, sada posle njegove smrti, po svemu sudeći, mogla bi da se vrati profesiji.

Kako se navodi, ona je već u pregovorima sa jednom televizijom da se vrati pred male ekrane, što je raduje, piše 24sata.hr. Međutim, i sama Nikolina je zaintrigirala jednom rečenicom u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Naime, ona je podelila sa svojim pratiocima kako se oseća nakon svega što ju je zadesilo u životu, a na samom kraju je poručila svima "Vidimo se uskoro opet".

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… - napisala je ona, pa nastavila:

- I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - napisala je Nikolina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Vidoje je, podsetimo, preminuo u 44. godini pre mesec i po dana. Pored boli zbog gubitka supruga i svađe oko nasledstva sa svekrom Mišom Grofom, Nikolina mora da se nosi i sa finansijskim problemima, o čemu javnost danima ne prestaje da bruji.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti