Nikolina Pišek skinula crninu! Vatrena haljina, crvene ruže u kosi: Zauvek ću biti borac za one koji to i zaslužuju!

30.06.2022

18:38

4

Voditeljka je pre nešto više od 40 dana ostala bez supruga

Nikolina Pišek skinula crninu! Vatrena haljina, crvene ruže u kosi: Zauvek ću biti borac za one koji to i zaslužuju!
Copyright Nikolina Pišek Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je posle nešto više od 40 dana od smrti supruga Vidoja Ristovića rešila da skine crninu i potrudi se da pronađe način kako dalje. Ona je fanovima na društvenoj mreži Instagram u opširnoj poruci objasnila kako se sada oseća, pa naglasila da će zauvek biti borac za one koji to i zaslužuju.

Pišekova je dodala i kako je svesna ko joj nikako ne želi da ostane zarobljena u crnim danima. Iz tog razloga je i ispozirala u letnjoj haljini jarke boje i sa ružama u kosi, što možete pogledati na OVOM linku.

- Ovako sam sada odlučila da se osećam! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja... Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile - napisala je Nikolina, pa nastavila:

- I znam da bi moj suprug to blagoslovio... I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja... Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet - zaključila je voditeljka.

Instagram screenshot / nikolina_pisek
 

Podsetimo, Vidoje Ristović je preminuo iznenada pre oko mesec i po dana, a Nikolinu je to u potpunosti slomilo. Zajedno, dobili su ćerku Unu, na koju je sada u potpunosti fokusirana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike