„Ponosna sam do neba, znam da bi i tata bio" Emotivna poruka Nikoline Pišek ćerki koju je dobila s Vidojem Ristovićem (FOTO)

12.06.2022

09:33

1

Voditeljka je zbog iznenadne smrti supruga još u crnini, ali naslednica je uspela da joj izmami osmeh na lice

„Ponosna sam do neba, znam da bi i tata bio" Emotivna poruka Nikoline Pišek ćerki koju je dobila s Vidojem Ristovićem (FOTO)
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ponosna mama Nikolina Pišek se posle ćerkine priredbe pohvalila nizom fotografija i snimaka na društvenoj mreži Instagram ističući kako je mala Una Sofija, koju je dobila s Vidojem Ristovićem, odigrala svoju prvu baletsku predstavu.

- Moja mala ljubav je odigrala svoju prvu baletsku predstavu. Ponosna do neba. Bio bi i tata, znam... - poručila je ona, misleći na preminulog istoričara umetnosi, zbog čije je smrti i dalje u crnini.

Emotivna poruka gotovo da nema koga nije ganula, pa su joj mnogi u odeljku s komentarima ostavljali srca i lepe reči, kao i čestitke za devojčicu. Među njima je bila i Ida Prester.

Inače, Nikolina se od sredine proteklog meseca nije oglašavala na svom Instagram profilu. Pre ovog, objavila je niz fotografija sa Ristovićem, koji je iznenada preminuo 8. maja.

- Ovakvog želimo da te se sećamo. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama... Samo da je ovakvih trenutaka bilo više... Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu da budemo ovako srećni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini... - napisala je ona tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike