Gasi internet, ovaj snimak je sve! Pogledajte kako veverica lažira sopstvenu smrt (VIDEO)

06.06.2023

22:55

0

Neki su tvrdili da veverica to radi misleći da je ta metla grana, odnosno, da se zaista pravi mrtva zbog potencijalnih predatora

Gasi internet, ovaj snimak je sve! Pogledajte kako veverica lažira sopstvenu smrt (VIDEO)
veverica koja lažira svoju smrt postala viralna - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Jedna urnebesno smešan snimak osvojio je brojne korisnike Facebooka i u kratkom roku je pregledan 2,5 miliona puta. Glavna junakinja videa je jedna veverica, koja je kućni ljubimac, i koja se stvarno čudno ponaša, čak toliko da može da iscenira sopstvenu smrt.

Teško je objasniti šta i zbog čega to tačno radi. Zavuče se ispod drške metle, koju namesti na svoje telo, pa se raširi, kao da je mrtva. Posle nekoliko trenutaka se malo pridigne da vidi da li su svi naseli na njeno "lažiranje sopstvene smrti". 

- Nagrada za najbolje izvođenje scene smrti je... Čestitamo, Oskara dobija ova veverica - napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

 

 

Neki su tvrdili da veverica to radi misleći da je ta metla grana, odnosno, da se zaista pravi mrtva zbog potencijalnih predatora koji vrebaju na nju. Nije sasvim sigurno gde je u kući mogla videti predatore, ali bi trebalo da se prizna da je zaista vrhunski lažirala prizor. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike