Izraelski ministar izazvao stravičan udes! Povređena njegova ćerka, automobil završio na krovu, očevidac kaže: Prošao je kroz crveno (VIDEO)

26.04.2024

18:36

0

Autor: M. Vu.

Policija je saopštila da su u sudaru učestvovala dva vozila i da su tri osobe prebačene u bolnicu

Izraelski ministar izazvao stravičan udes! Povređena njegova ćerka, automobil završio na krovu, očevidac kaže: Prošao je kroz crveno (VIDEO)
U udesu učestvovao izraelski ministar Ben Gvir - Copyright Profimedia

Automobil ministra za nacionalnu bezbednost Izraela, Itamara Ben Gvira doživeo je sudar dok je napuštao mesto terorističkog napada u gradu Ramle, saopštila je policija.

Pored ministra, povređeni su i njegova ćerka, njegov vozač i jedan član obezbeđenja.

 

Policija je saopštila da su u sudaru učestvovala dva vozila i da su tri osobe prebačene u bolnicu nakon što su lakše povređene, dok je službeni automobil ministra završio na krovu.

Iz kancelarije Ben Gvira kažu da je ministar u dobrom stanju i pri svesti, ali je prebačen u obližnji medicinski centar Šamir na dalje lečenje.

 

 

Na slikama sa lica mesta se vidi da se njegovo službeno vozilo prevrnulo, dok je drugi automobil smrskan.

Ministar za nacionalnu bezbednost stigao je u Ramlu posle napada ranije danas, u kome je 18-godišnja žena izbodena i teško povređena. Ben Gabir je na mestu napada rekao: „Pozivam premijera da sprovede politiku desničarske vlade – i da uđe u Rafu do kraja. Nuhovi bi trebalo da dobiju metak u glavu kao deo zakon o smrtnoj kazni za teroriste“.

Policija kaže da istražuje uzrok nesreće, dok  jedan od očevidaca tvrdi: "Video sam kako je taj automobil prošao na crveno svetlo i udario u zeleni automobil".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike