Radnika pokosio automobil na mostu preko Dunava kod Beške: Muškarac nije imao nikakve šanse!

22.04.2021

14:29

0

Autor: J.B.O.

Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege nažalost samo mogle da konstatuju smrt muškarca

Profimedia

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, a kako se nezvanično saznaje na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške.

– Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege nažalost samo mogle da konstatuju smrt muškarca – izjavio je za ’’Blic’’ portparol te zdravstvene ustanove dr Zoran Krulj.

Zbog uviđaja koji je i dalje u toku stvaraju se gužve oko mosta kod Beške, a detalji u vezi sa ovom nesrećom biće poznati nakon zvaničnog saopštenja novosadske policije.

Podsetimo, iz JP ’’Putevi Srbije’’ ranije je najavljeno da će se 21. i 22. aprila, od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu “Beška”, petlja Beška i petlja Kovilj.

Oni su precizirali da će se danas radovi izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom, a da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pročitajte još:

Za sada nije poznato da li je poginuli radnik bio zaposlen u JP ’’Putevi Srbije’’ koje se još nije oglasilo povodom ove tragedije.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti