Sad je i zvanično ikona: Dženifer Lopez dobila nagradu "The People's Icon" za doprinos muzici, filmu, televiziji i modi

02.11.2020

17:00 >> 14:52

0

Utrla je put mnogim latinoameričkim zvezdama

Sad je i zvanično ikona: Dženifer Lopez dobila nagradu "The People's Icon" za doprinos muzici, filmu, televiziji i modi
Copyright Dženifer Lopez Profimedia

Velika filmska i muzička zvezda Dženifer Lopez dobitnica je nagrade “The People’s Icon,” čija će dodela biti održana 15. novembra u “Barker Hangara” u Santa Moniki, zvanično je objavio E! kanal.

Njoj se odaje priznanje za doprinos muzici, filmu, televiziji i modi jer spada među najveće zvezde u industriji zabave. Lopezova ima već šest nominacija za ovu nagradu, a sada će joj biti odato priznanje za njene nastupe, kako na muzičkoj sceni, tako i na velikom platnu, što uključuje nastup na “Super Bowl” poluvremenu 2020. godine i glavnu ulogu u filmu “Hustlers”, koji je gledala i domaća publika u bioskopima neposredno pre pandemije.

Prenos dodele nagrada “E! People’s Choice Awards 2020” iz “Barker Hangar” u Santa Moniki (Kalifornija) planiran je za nedelju, 15. novembra oko tri sata posle ponoći po našem vremenu.

Profimedia

-Na svetskom nivou, Dženifer Lopez nema konkurenciju i već više od dve decenije nam priređuje prepoznatljive i nezaboravne nastupe – rekla je Džen Nil, generalna direktorka za programe E! News. – Nagradom “The People’s Icon of 2020” odaćemo priznanje Lopezovoj za to što je utrla put mnogim umetnicima širom sveta i zahvaljujući njoj smo dobili mnoge nove latinoameričke zvezde u muzici, filmu, televiziji i modi.

Možda vas zanima: U modi je predimenzionirano: Pažljivo birajte jer dodaje kilograme, desilo se čak i Džej Lo

Glumica, pevačica, filmski i televizijski producent, modni kreator, bestseler pisac prema New York Times-u, preduzetnica i humanitarac, Lopez je dokazala da za nju ne postoje granice.

Od njenog prvog albuma iz 1999. godine, prodala je više od 75 miliona nosača zvuka širom sveta, od toga 40 miliona albuma, 16 hit singlova na top 10 listi i tri albuma na prvom mestu.

Njen poslednji film „Hustlers” dobio je sjajne kritike i osvojio nominacije za Golden Globe, Critic’s Choice, SAG Awards, Independent Spirit Award i NAACP Image Award.

Profimedia

Junakinja mnogih holivudskih hitova „Anakonda“, „Selena“, „Sobarica i senator“, „Svekrva iz pakla“, „Dosta je bilo“, „Pogrešan zaokret“, „Voz trezor“, „Krv i vino“, osvajala je i mali ekran policijskom TV serijom „Nijanse plave“ (Shades of Blue), gde su joj partneri kroz dve sezone (2016/2018) bili Rej Liota i Drea di Mateo.

Glumica će biti aktuelna i tokom 2021. u filmu „Oženi me“ u kom glume i Oven Vilson i pop muzičar Maluma, sa kojim je Lopez snimila i singlove za muziku iz filma.

Njen ovogodišnji nastup na “Super Bowl” poluvremenu imao je preko 102 miliona gledalaca, a Lopezova je nastavila da osvaja svet mode u 2020. kao lice nekoliko brendova.

Pored rada na filmu, televiziji i u muzici, ona je posvećena i radu u nekoliko humanitarnih organizacija, a u aprilu 2018. magazin “Time” imenovao ju je kao jednu od 100 najuticajnijih ljudi.

Saznaj više:

Dženifer Lopez svojoj listi zanimanja, dodala i – dizajner!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike