Džej Lo šeta izvajane trbušnjake u patikama koje obožavaju Srpkinje svih uzrasta

20.04.2024

12:37

0

Autor: V. I.

Prvobitno napravljene kao obuća za fudbal, ove patike su na tržištu već 75 godina

Džej Lo šeta izvajane trbušnjake u patikama koje obožavaju Srpkinje svih uzrasta
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Zgodna Dženifer Lopez ne prestaje da impresionira svojim stilom, a nedavno viđena u opuštenom "total black" izdanju kojim je potvrdila svoju ljubav prema sportskoj eleganciji.

Nju su fotografi usnimili na ulicama Njujorka u s patikama, popularnim među zvezdama kao što su Sindi Kraford, Bela Hadid, Dženifer Lorens i Emili Ratajkovski, koje su postale sinonim je za šarmantni retro štih i bezvremenski dizajn. Cenjene ne samo zbog svog izgleda već i pristupačne cene, Adidas Samba patike koje nosi Džej Lo lako ćete uklopiti u različite modne kombinacije, od casual do šik.

Profimedia
 

 

Dženifer je svoje bele Adidas Samba patike s crnim linijama uparila s kratkim crnim topom, koji je akcentovao njene definisane trbušnjake, i crnim pantalonama širokih nogavica koje su dodale dozu sofisticiranosti njenom autfitu. Njen izgled bio je upotpunjen odsustvom šminke, mladalačkom punđom, velikim minđušama koje su dodale blistav detalj i Gucci sunčanim naočarama koje su unele dodatni glamur.

Ove patike prvi put su lansirane 1950. kao parike za fudbal, a otad su jedan od najvećih bestselera svih vremena i nose ih žene svih uzrasta i socijalnog statusa.

Ovakvim stilizovanjem, Dženifer Lopez pokazuje kako se sportska obuća može nositi sa stilom, uključujući sportske elemente u svakodnevne, ali i posebne prilike, potvrđujući da je pravi modni uzor mnogima od nas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike