Mali ja: Slavni u istim kombinacijama sa svojom decom, čak ni najjači MMA borac nije odoleo ovom trendu

29.11.2020

18:05 >> 16:37

0

Stilizovani od glave do pete

Mali ja: Slavni u istim kombinacijama sa svojom decom, čak ni najjači MMA borac nije odoleo ovom trendu
Copyright Profimedia

Već neko vreme u trendu je da se deca oblače isto kao roditelji. Često možemo videti slavne majke koje su za razna pojavljivanja odabrale identične stilske kombinacije za sebe i svoju naslednicu.

Moramo da kažemo da ni slavne tate nisu odolele ovoj pomami, pa su i oni klonirali svoj autfit i obukli ga detetu. Takav je slučaj sa jednim od najboljih MMA boraca današnjice Konorom Mekkregorom koji je pozirao sa svojim sinom u istom odelu.Čak su obojica imali i iste maramice u sakou. Neodoljivo, zar ne?

Profimedia

Kao i i većini drugih stvari, pogotovo kada su moda i lepota u pitanju, tako i u ovom trendu prednjače sestre iz klana Kardašijan. Pa je Kim Kardašijan sa svojom ćerkicom Nort Vest, koju je dobila sa suprugom Kanjeom, više puta ponela “mečing” kombinacije. Nije odolela ni Kajli Džener koja se, takođe, često “mečuje” sa Stormi. Bilo da su na crvenom tepihu ili dok prave kapkejks.

Preslatko deluje i kada velika i mala princeza usklade svoju garderobu. Švedske princeze Viktorija i njena ćerkica Estela ponele su kaputiće u istoj nijansi.

Možda vas zanima: Pet ovonedeljnih modnih noviteta: “Dior” izbacio kacigu i ski-opremu, “Balenciaga” papreno skupe srebrne patike

Starleta Nikol “Koko” Ostin pohvalila se na Instagramu fotkom u kupaćem kostimu, na kojoj ona i ćerka nose identičan dezen.

Kako to izgleda kada roditelji i deca “upare” svoje stajlinge pogledajte u našoj galeriji.

 

 

Saznaj više:

Legendarne modne kombinacije Keri Bredšo u kultnoj seriji

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike