Britanka se fotkala svake godine u bikiniju da bi pokazala kako joj se telo menja s godinama. Neli je dozvolila svom telu da poraste (VIDEO)

08.02.2023

10:35

0

Autor: Z. A.

Vaše telo je tačno tamo gde treba da bude upravo sada u ovom trenutku, vaše telo nije bilo bolje „tada“, a „gore“ sada, ili obrnuto... poručuje britanska influenserka

Britanka se fotkala svake godine u bikiniju da bi pokazala kako joj se telo menja s godinama. Neli je dozvolila svom telu da poraste (VIDEO)
Promene na telu s godinama - Copyright Instagram: _nelly_london

Žena se svake godine skida u bikini kako bi pokazala promene na svom telu. Influenserka Neli London podelila je svojih deset fotografija iz prošle decenije kako bi pokazala kako se njena figura promenila.

- Vi ste upravo tamo gde treba da budete - poručila je obožavateljima na društvenim mrežama.

Neli London je poznata po svojim „body positive“ postovima. Međutim, zvezda društvenih mreža otkrila je obožavaocima da je put do tamo bio prilično težak.

Ima 518.000 pratilaca. Na fotografijama Neli pozira s različitim težinama - ponekad s većim oblinama, a ponekad s manjim.

- Neka vam ovo bude podsetnik da se tela menjaju i da je to u redu. Promena može biti stvarno zastrašujuća i prirodno je da se tome poželimo odupreti - kaže.

Dakle, kada pogledate stare fotografije i poželite da možete poslati svoje telo u prošlost, Neli poručuje samo jedno.

- Želim da zapamtite ovo. Vaše telo je tačno tamo gde treba da bude upravo sada u ovom trenutku, vaše telo nije bilo „bolje“ tada, a „gore“ sada, ili obrnuto. Telo će vam se promeniti do kraja života, nosiće vas kroz ostatak vremena, pustite to. Vaše tinejdžersko telo nije telo odrasle osobe i ne treba da objašnjavate ni sebi ili bilo kom drugom zašto se ono promenilo - ističe Neli.

Čini se da su se pratitelji složili sa njenom porukom, pa je više od 66.000 njih podržalo objavu.

- Sviđa mi se ovo, tako hrabro objaviti ovo na internetu, ali jako je važno da svi znaju - oduševljeni su.

- Hvala vam što ste podelili svoja iskustva - zahvalili su joj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike