Stop frustracijama: Devojka se fotografisala u nekoliko garderoba u radnjama i pokazala kakvu razliku pravi osvetljenje (FOTO)

11.07.2022

18:48

0

Autor: Z. A.

Influenserica je u opisu objave napisala kako iskustvo isprobavanja odeće u garderobama različitih prodavnica može biti zbunjujuće i frustrirajuće

Stop frustracijama: Devojka se fotografisala u nekoliko garderoba u radnjama i pokazala kakvu razliku pravi osvetljenje (FOTO)
280042968_1054750825135373_7136154578009883676_n - Copyright Instgram/breeelenehan

Jedna tiktokerika objavila je na Instagramu nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako rasveta u garderobama u prodavnicama može drastično promeniti izgled tela u ogledalu.


Naime influencerka Bri Lenean inače često govori o pozitivnom odnosu prema svome telu, a na fotografijama je pokazala i razliku u izgledu svog tela kad pozira i kad je opuštena, piše The Sun.

U opisu objave je napisala da iskustvo isprobavanja odeće u garderobama različitih prodavnica može biti zbunjujuće i frustrirajuće, a ukazala je na to da jako osvetljenje i ogledala koja pokazuju razne uglove mogu zaista loše uticati na samopouzdanje.

- Jedan od okidača koji me je naterao na strogu djetu, pre mnogo godina, bile su upravo garderobe i njihovo grozno osvetljenje. Uništile bi svako samopouzdanje koje sam imala i nakon isprobavanja odeće bih uvek završila u suzama - napisala je influencerka.

Pokazala je i kako njeno telo izgleda kada pozira i kada je potpuno opuštena, da pokaže razliku, a slikala se i u pripijenoj haljini u kojoj je izgledala vitko, a zatim je na drugoj slici u donjem rublju pokazala da i ona ima nekoliko nesavršenosti. Poručila je da je htela da podeli ove fotografije kako bi pokazala ljudima da takve stvari ne treba nikome da pokvare dan i da treba da se osećamo dobro u svojoj koži.

- Moguće je biti zadovoljan sa svojim telom i to nema veze sa promenom vašeg izgleda. Većinu vremena smo naš najoštriji kritičar mi sami, pa kada je posredi slika o našem telu, radi se o tome kako mi gledamo sami sebe - nastavila je.

Mnogi korisnici su joj u komentarima zahvalili što je iskrena, te što je podelila da i ona ima nesavršenosti kao i svi drugi.

- Hvala ti na ovome, odmah se osećam bolje u vezi sa svojim telom - napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike