Potez očajnika: Obojica su bili gladni i mršavi, pa je Stalone svog psa prodao za 40 dolara da bi kupio hranu

02.03.2021

12:35 >> 11:32

0

Autor: K. Obradović

Potom ga je otkupio za 15 hiljada dolara i smatra da je vredeo svake pare

Potez očajnika: Obojica su bili gladni i mršavi, pa je Stalone svog psa prodao za 40 dolara da bi kupio hranu
Profimedia

Mnoge holivudske zvezde ne kriju da im je početak karijere bio težak. Među njima je i slavni glumac Silvester Stalone koji je svetsku slavu stekao ulogom u kultnom filmskom ostvarenju “Roki.”

Ta uloga je sve promenila, ali Stalone ne krije da je pre toga bio bukvalno na ivici egzistencije. Život i sudbinu delio je sa svojim vernim psom, a jednom prilikom podelio je priču od koje su i najtvrđa srca zaplakala.

Dok je pokušavao da se snađe i ostvari karijeru o kojoj je sanjao, glumac se na raznorazne načine dovijao za hranu. Međutim, jednom prilikom ostao je i bez krova nad glavom, pa je danima spavao na autobuskoj stanici. Tada je uradio nešto što je bio potez očajnika. Svog psa Butkusa, rase bul mastif, prodao je za 40 dolara nekom neznancu da bi imao šta da jede.

– Kada sam imao 26 godina bio sam potpuno švorc, budućnost nije bila baš svetla. Imao sam dva para pantalona koje mi nisu bile taman, cipele su bile bušne, a snovi o uspehu činili su se dalekim poput Sunca. Ali, imao sam svog psa, mog najboljeg druga, poverenika koji se uvek smejao mojim šalama. Bio je jedino živo biće na svetu koje me je volelo zbog onoga što jesam – napisao je Stalone na Instagramu.

– Obojica smo bili mršavi, gladni i živeli u jeftinoj sobi iznad stanice metroa. Kada su stvari postale stvarno gadne, morao sam da ga prodam za 40 dolara zato što nisam imao pare za hranu. I onda, poput pravog čuda, uspeo sam da prodam scenario za Rokija i da ga vratim nazad. Njegov novi vlasnik je znao da sam očajan i platio sam za njega 15.000 dolara. Vredeo je svake pare – napisao je on u svom postu na Instagramu.

Profimedia

Pas je ostao uz njega sve do 1981. godine kada je uginuo, a pojavio se u prva dva dela filmskog hita “Roki.”

Pročitajte još

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi