Nisi ti u pitanju, ja sam, i još dve najčešće laži kojima se muškarci služe prilikom raskida

23.12.2021

16:40

0

Naučite da ih prepoznate

Nisi ti u pitanju, ja sam, i još dve najčešće laži kojima se muškarci služe prilikom raskida
Raskid veze - Copyright Profimedia

Svi prolazimo kroz ljubavne probleme.

I to je sastavni deo jedne veze.

Kao i raskidi koji su, nažalost, često neminovni. A tada često čujemo raznorazna objašnjenja i opravdanja.

Ono što bi vi trebalo da naučite jeste da prepoznate šta su, od svega toga, laži.

Ukoliko ste i sami nekad doživeli da voljena osoba raskine sa vama i da pritom pokuš da vam “proda” očigledne, ali i one ne tako očigledne laži, koje ste na kraju ipak razotkrili, verovatno ste se zapitali – zašto to radi? 

Nisi ti u pitanju, ja sam

Ovo je jedan od najklasičnijih primera kojim se vaš bivši može poslužiti prilikom raskida. Ako tvrdi da niste vi ništa pogrešili i da ne postoji nikakva krivica sa vaše strane koja je dovela do toga da on donese odluku po pitanju raskida, šanse da vas laže su maltene 100 posto.

Profimedia
 

On se služi ovom izjavom da bi prikrio pravi razlog raskida. Iako ima slučajeva kada osobe u vezi jednostavno nisu srećne i žele da raskinu, pa se posluže ovom izjavom, to je, skoro uvek, samo izgovor, a istina leži dublje ispod toga. 

Potrebno mi je neko vreme da sagledam stvari

Ako vam vaš bivši saopšti nešto slično ovome, to može da bude iz dva razloga – koristi ovu rečenicu kao izgovor da ne povredi vaša osećanja, kako bi pritom izbegao svađe, ili vam zapravo poručuje da sa vama ne vidi svoju budućnost.

On zapravo ni sam nije siguran šta želi i koga želi, pa bi mu vreme bez vas odgovaralo pre svega da može slobodno da se viđa i sa nekim drugim, ali i da vam se vrati ako to ipak na kraju odluči.

Profimedia
 

Jednostavno, nemam vremena za vezu, imam previše posla

Ovo je takođe veoma čest izgovor, kojim vaš bivši može da se posluži ako želi da okonča vašu vezu. I pogodite šta, u pitanju je samo još jedna laž, jer niko nije nikad toliko zauzet da nema vremena za ljubavni život. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike