Izaberi frajera po svojoj meri, ali neka to ne bude jedan od ovih sedam tipova

30.01.2023

20:52

0

Autor: 24sedam

Neke ljude je mnogo bolje zaobići

Izaberi frajera po svojoj meri, ali neka to ne bude jedan od ovih sedam tipova
Seks - Copyright Profimedia

Kada je seksualna privlačnost u pitanju, ne postoje pravila. Sigurni smo da ste mnogo puta uspeli da se iskontrolišete, samo zato što ste smatrali da je tako ispravno, ali verujemo da postoje i situacije u kojima je to prilično teže uraditi.

Ne samo što je nekada teško odoleti nekome i iskontrolisati se, već što to sa sobom donosi velike probleme, a u nekim slučajevima i pokajanje.

Zato je važno da dobro razmislite sa kim ćete voditi ljubav. Koliko god da vam je neka osoba seksi i privlačna, ukoliko spada u neki od ovih sedam ljudi, trebalo bi da je zaobiđete u širokom luku.

Profimedia
 

Partner vašeg prijatelja

Povezivanje sa partnerom prijatelja je garancija problema. Ne samo da ćete biti upleteni u iscrpljujući ljubavni trougao, već ćete izgubiti prijateljstvo, imaćete ogromnu grižu savesti i vaši drugi prijatelji će izgubiti poverenje u vas. Ovo se odnosi na bivše partnere.

Muškarac koji vas ne voli

Sigurno je neverovatna, divna osoba i umirete od želje da budete sa njim ili njom, ali ako vam ne uzvrate, bolje je da odete. Primetićete njihovu nezainteresovanost između čaršava i imaćete utisak da vam čine uslugu.

Profimedia
 

Onaj koji vam se ne sviđa

U ovom trenutku ste na drugoj strani jednačine. Nećete uživati u sastanku na isti način, i naravno, zažalićete čim završite sa njim/njom. Takođe, trebalo bi da uzmete u obzir da će on ili ona možda želeti da ponovi iskustvo i biće krajnje neprijatno reći: "hvala, ali ne".

Profimedia
 

Vaš šef

Da, znamo da mnogi maštaju o spavanju sa svojim nadređenim. Logično je, moć privlači, zavodi i očarava, ali ako dozvolite sebi da odete u krevet sa šefom, kajaćete se celoga života. U početku će izgledati da je sve savršeno, ali će doći vreme kada će se privatno i poslovno pomešati. Napetost će biti neprijatna. U stvari, može da dođe do tačke u kojoj je situacija toliko nezgodna da ćete na kraju ostati bez posla.

Unsplash
 

Bivši partneri

Spavati sa bivšim partnerom je greška koja se često dešava i to maltene čim se ukaže prilika. Ali, ostavljanje tih vrata može da izazove emocionalnu zavisnost, pa čak i da utiče na vaše samopoštovanje. Zato nemojte da padate u iskušenje. Nije važno koliko ste dobri u krevetu! Zapamtite da se veza završila s razlogom.

Profimedia
 

Oženjen/Udata

Ako želite da budete nesrećni i da uvek živite skriveno, imajte seks sa nekim ko je u braku. Možda vam se čini uzbudljivo, ali biti druga opcija nikada nije prijatno. Male su šanse da ćete prekinuti vezu u dobrim odnosima, pa ćete dane provoditi čekajući da se oni razvedu, što, inače, nikada neće uraditi.

Profimedia
 

Cimeri

Kada sa nekim provodite mnogo vremena, kao što je to uglavnom slučaj sa cimerima, bliskost može da dovededo odnosa. Ipak, to bi, po svaku cenu, trebalo da izbegavate. Iako će, u početku, izgledati praktično i zabavno, u nekom trenutku će sve postati komplikovano. Ako je u pitanju samo dobar seks, da li možeš da podneseš da je/ga vidiš sa nekim drugim? A u slučaju da želite da pokušate nešto ozbiljnije, da li želite da započnete vezu tako što ćete odmah živeti sa tom osobom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike