Spavala je sa 500 muškaraca i tvrdi da svi prave istu grešku u krevetu: Misle da to žene vole, ali su u potpunoj zabludi

10.04.2024

22:22

0

Autor: K. B.

Eni Najt (26) tvrdi da je imala intimne odnose sa oko 500 muškaraca i ističe da većina njih čini istu grešku kada je seks u pitanju

Spavala je sa 500 muškaraca i tvrdi da svi prave istu grešku u krevetu: Misle da to žene vole, ali su u potpunoj zabludi
Copyright Freepik

Poznata kao "najseksualnija žena Australije", Eni kaže da muškarci uglavnom ne razumeju značaj predigre. Trenutno održava odnose sa osam stalnih partnera, a Eni iz Melburna otkriva da mnogi od njih ne umeju da zadovolje ženu prstima.

"Niko od njih ne uzima vremena da pronađe moje 'mesto užitka', već to rade brzo, bez suptilnosti," kaže Eni.

"Nakon neuspelih pokušaja predigre, prelaze na 'glavno jelo', a mnogi se ponašaju grubo. Nisam sigurna ko ih je učio o seksu, ali to sigurno nije bila žena," dodaje.

 

 

Eni, koja trenutno održava odnose sa osam partnera, kaže da svakodnevno mora da ih "uči". Ponekad im sugeriše da uspore i posvete pažnju njenim erogenim zonama.

"Ne mogu da prebrojim koliko puta sam morala da im objasnim gde se nalazi klitoris ili kako pronaći G-tačku. Često sam povređena zbog grubosti njihovih prstiju, misleći da je 'grublje bolje', što nije tačno," ističe Eni.

"Oni ne znaju mnogo, ali ne mogu ih kriviti jer nisu bili obučeni. Odrasli su uz pornografiju i misle da je to ispravno," dodaje.

 

 

Eni je nedavno otkrila i koliko zarađuje kao model - impresivnih 122.000 evra mesečno.

"Ovo radim jer nisam imala sreće s dejtovima. Želela sam da dam sebi podsticaj, sada objavljujem recenzije dejtova na mrežama - izjavila je.

Manekenka je priznala da je ključ pronalaska dobrog partnera pričati im o svojoj karijeri i videti kako će reagovati.

 

 

- Oni dobro znaju pre nego što odemo na dejt šta radim na poslu, jer to imam na svom profilu za upoznavanje, tako da nemam šta da krijem i čega da se stidim. Očito će me prvo pratiti i na Instagramu, tako da mogu videti ko sam i šta radim - zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike