Zimske poze koje su zaludele parove širom sveta – ovakav orgazam dugo ćete pamtiti

20.12.2022

20:55

0

Autor: Z. A.

Zimske seks poze da ugrejete stvar u krevetu

Zimske poze koje su zaludele parove širom sveta – ovakav orgazam dugo ćete pamtiti
pexels-jonas-wilson-6071671 - Copyright Pexels

Temperature su sve niže, ali nema razloga da se smrzavate. I umesto da pojačate grejanje, budite nestašni i isprobajte odlične seks poze koje će vaše zimske večeri učiniti vrućim i vrlo prijatnim

Zima je period u kojem više vremena provodimo u kući, pa zašto ne biste izvukli maksimum iz tih romantičnih trenutaka udvoje? Postoji nekoliko zanimljivih seks poza inspirisanih zimom koje će sasvim sigurno izazvati trnce uzbuđenja i zagrejati vas.

Oživite malo prazničnoi vreme slasnim ludiranjem ispod pokrivača. Proučite ove seks poze koje će zimske noći podići na sasvim nov nivo.

Pexels
 

Zao i/ ili dobar

Uoči praznika svi često razmišljamo o tome jesmo li proteklih meseci bili zločesti ili dobri, ali većina nas uvek se nada da će doživeti malo nestašluka kad se radi o seksu. Jedan način da začinite stvari u krevetu jeste da dodate malo lagane BDSM (vezanje, disciplina, pokoravanje i sadomazohizam) prakse u svoje igrice. Počnite tako da upotrebite povez za oči i/ili nešto čime ćete vezati ruke svom partneru (partnerki). Ljudi se često iznenade koliko takav mali pomak može seks učiniti intenzivnijim i uzbudljivijim. Bilo da dajete ili primate – teško da vas malo nastranosti neće napaliti.

Profimedia
Seks

Toplo i divlje

Ako se vaš partner retko pali samo na ljudski dodir, ovo može biti dobar način da ga uzbudite. Pružanje tantričke masaže partneru omogućava vam da dođete u dublju povezanost s njegovim telom, ali i da naučite šta ga stvarno uzbuđuje. Masažu biste čak mogli završiti s malo lubrikanta, da stvar bude uzbudljivija.

Profimedia
Seks

Zimsko tuširanje

Odličan način da se zagrejete jeste da uskočite ispod tuša, pa zašto onda ne biste smanjili račun za vodu i skočili pod tuš zajedno s partnerom? Dobra stvar kod ovog položaja je to što si zaista možete uzeti vremena da istražujete partnerovo telo dok mu perete kosu, masirate ga i milujete njegova osetljiva mesta. Isperite sav stres nakupljen tokom dana opuštajućim zajedničkim tuširanjem s partnerom, aako želite malo da zakuvati stvar, možete isprobati vodootporni prsten za penis.

Profimedia
Seks

Snežna kugla

Ako ste oduvek voleli seks izvan kuće, ovo je odličan način da to učinite. Seksolozi kažu da je jedan od najboljih načina da zimski seks učinite uzbudljivijim i drugačijim to da se „pohvatate” u parkiranom automobilu i to dok napolju pada sneg. Zamolite partnera da sedne na zadnje sedište, a vi ga opkoračite: dok oko vas pada sneg, imaćete osećaj da vodite ljubav u vlastitoj snežnoj kugli.

Pexels
Seks

Unutra je vrelo

Stručnjaci kažu da može biti vrlo zabavno poigrati se s temperaturom jer takav eksperiment može biti vrlo stimulativan. Hlađenje ili zagreavanje seks igračke zaista efikasno intenzivira vaše senzacije i može učiniti čuda ako pokušavate da seks učinite uzbudljivijim. Stvari možete ohladiti ili zagrejati tako da seks igračku uronite u ledenu ili vruću vodu pre nego što je upotrebite. Zatim s njom jednostavno prelazite preko partnerovog tela kako biste ga malo dražili tokom predigre.

Profimedia
Seks

Zimska varijanta „žene gore”

Ako je povećanje osećaja bliskosti ono za čim čeznete, ova će poza za vas napraviti čuda. Kako biste intenzivirali dodir kože o kožu, morate zauzeti klasičnu pozu „žena gore” i nagnuti se prema njemu. A zatim, želite li još malo povisiti temperaturu, pokušajte zagrejati malo lubrikanta kako biste nadražili partnera do ludila. Nanesite lubrikant na grudi i jednostavno njima skližete po njegovim prsima. Možete igru započeti i vrućom masažom uz pomoć malo zagrejanog mirisnog ulja.

Pexels
Seks

Zimska mačka

Seksolozi tvrde da ova poza podstiče kontakt s partnerom i povećava šanse da postignete orgazam. Ima li nešto bolje od toga? Partner koji penetrira mora biti gore, kao u misionarskoj pozi, ali mora se pomaći prema gore kako bi njegova pubična kost pritiskala klitoris partnerke. U ovoj pozi uključeno je više trljanja i „drmusanja”, a to znači i više trenja između vaših tela i veći su izgledi da zastenjete od užitka. To je orgazam koji ćete pamtiti. Želite li dodatno povećati užitak, u igru možete ubaciti i neku seks igračku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike