Za ove tri poze u seksu veličina je apsolutno nebitna

15.12.2022

20:53

0

Autor: Z. A.

Nije važno koju veičinu imate, važno je kako se namestite

Za ove tri poze u seksu veličina je apsolutno nebitna
Ilustracija - Copyright Unsplash

Znate i sami da vam za vođenje ljubavi nije potrebo uputstvo, ali poneka smernica nije naodmet, posebno namenjena muškarcima čija je obdarenost iznad ili ispod proseka.

Ukoliko želite da doživite eksploziju strasti s partnerom, onda isprobajte jednu od ovih seks poza za tzv. velike i male ljubavnike. Vredi svakog truda.
 

Idealna poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu, vrlo je važno da se oba partnera osećaju prijatno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce jeste kada muškarac leži na boku, a žena vertikalno od njega sa raširenim nogama, pa njima obuhvata gornji deo tela muškarca. Ova poza, iako je neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Pexels
Seks poza

Idealna poza za one ispod proseka

S obzirom na to da je dokazano da i mali penis može u potpunosti da zadovolji ženu, ono što igra veliku ulogu jeste tehnika, odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira, odnosno u kojoj se nalazi iznad žene.

Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.
Profimedia
Seks poza

Idealna poza za one koji žure

Kako bi doživela orgazam, ženi je potrebno više vremena, a ponekad se dogodi da partner to vreme nikako ne može da dočeka. Poza u kojoj muškarac sedi na ivici kreveta s nogama na podu, a žena mu sedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata, savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo, pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.

Profimedia
Seks poza

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike