"Tvoj deda je tako sladak": Devojka pokazala 25 godina starijeg dečka, urnisali je komentarima (VIDEO)

07.06.2022

21:03

1

Autor: Z.A.S.

Mnogi korisnici društvene mreže Tik-Tok su ubeđeni da je Ebi sa Majkom iz čiste koristi

"Tvoj deda je tako sladak": Devojka pokazala 25 godina starijeg dečka, urnisali je komentarima (VIDEO)
Par - Copyright Printscreen/Tik-Tok/abbyelyssa

Svima nam je poznato da mi ne biramo kada i sa kim će nam se dogoditi ljubav. Ona uglavnom dolazi onda kada joj se najmanje nadamo, a ne bira ni godine. Međutim, kao posmatrači, često smo skloni tome da nečiju ljubav osudimo.

Uglavnom mi bolje od samog para znamo da li oni treba ili ne treba da budu zajedno, da li se zaista vole ili je u pitanju neka korist... sve mi, kao posmatrači, bolje znamo od njih samih, a pogotovo ako je u pitanju veća razlika u godinama.

Razne optužbe na račun veze sa svojim 25 godina starijim verenikom, svakodnevno doživljava i 25-godišnja Ebi. Ona uživa u ljubavi sa 50-godišnjim Majkom, a delove njihovog života, kroz kratke videe često deli na svom profilu na društvenoj mreži Tik-Tok.

Tako ih možemo videti na raznim putovanjima, večerama, kako provode vreme tokom praznika, a u jednom videu je Ebi čak i pokazala da je upravo Majk taj koji sve plaća.

Međutim, ma koliko Ebi potencirala da se njih dvoje zaista vole, većina njenih pratilaca i onih koji "nalete" na njene videe na ovoj društvenoj mreži, baš i ne veruju u njenu priču.

Mnogi su uvereni da njihova ljubav nije iskrena i da je Ebi sa Majkom samo zbog novca, pa tako ostavljaju i razne komentare, poput onog da je "uvek lepo videti da otac i ćerka imaju dobar odnos."

- Nadam se da ti je to tata -
- Sve za novac... -
- Tvoj deda je tako sladak - samo su neki od komentara na ljubav ovog para.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike