Bakarec: Odlaganje glasanja o rezoluciji je ogroman uspeh Vučića, koji pokazuje koliko jako i daleko se čuo njegov glas u ime Srbije!

26.04.2024

09:39

0

Uspeo je predsednik da im oteža prljavu rabotu, kojom su hteli da stigmatizuju Srbiju kao genocidnu - istakao je Bakarec!

Bakarec: Odlaganje glasanja o rezoluciji je ogroman uspeh Vučića, koji pokazuje koliko jako i daleko se čuo njegov glas u ime Srbije!
Nebojša Bakarec - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Poslanik i član predsedništva SNS Nebojša Bakarec reagovao je na to što je glasanje o rezoluciji o Srebrenici o kojoj je Generalna skupština UN trebalo da se izjasni 2. maja odloženo.

- Ovo odlaganje je ogroman uspeh predsednika Vučića, koji pokazuje koliko jako i daleko se čuo njegov glas u ime Srbije, i koliko ga poštuju i uvažavaju. Odlaganje pokazuje koliko se isplati Vučićeva borba za Srbiju. Niko se u istoriji nije u UN ovako sjajno borio za Srbiju, kao predsednik Vučić! Još nije poznato kada će se ova rezolucija naći na dnevnom redu Generalne skupštine UN. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je u Njujorku, na kraju posete: "Uspeli smo malo da zakomplikujemo stvari".

Uspeo je predsednik Vučić, malo više da zakomplikuje stvari onima koji bi da ruše međunarodno pravo. Uspeo je da im oteža prljavu rabotu, kojom su hteli da stigmatizuju Srbiju kao genocidnu. Predsednik Vučić je uspeo, ono što retko kome polazi za rukom - da svetskim moćnicima Zapada, pomrsi račune i oteža podle naume! Bravo za državnika Vučića! Živela Srbija - napisao je Bakarec! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike