Stalno "zaboravlja" novčanik i očekuje da sve vi plaćate? Uz ovog i još tri tipa muškaraca se nijedna žena neće usrećiti

16.03.2022

15:46

0

Bežite glavom bez obzira

Stalno "zaboravlja" novčanik i očekuje da sve vi plaćate? Uz ovog i još tri tipa muškaraca se nijedna žena neće usrećiti
Svađa - Copyright Profimedia

Kada se zaljubimo, uglavnom sve posmatramo kroz "roze naočare".

A onda se često dogodi da ne vidimo neke jasne znakove koji upućuju na to da osoba sa kojom smo, zapravo, nije najidealniji partner za nas.

Kako vreme prolazi, problemi postaju sve veći, odnosno, situacija sve gora.

Američki stručnjak za veze ističe da muškarce koji kasne, nedostaje im ambicije, ili kontrolišu svaki vaš pokret, apsolutno treba izbegavati.

Ukoliko niste sigurni o čemu tačno govorimo, ovo su tipovi muškaraca sa kojima se nijedna žena neće usrećiti.

Komotni tip

Na početku veze ovakav komotni tip muškarca više voli da ostaje kod kuće i druži se sa vama, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako bi to, u početku, moglo da vam prija, vremenom takvo ponašanje postaje zamorno. Njemu se sviđaju stvari kakve jesu, a zajednički hobiji i aktivnosti ga ne zanimaju. Međutim, da bi veza napredovala treba se razvijati, a ne da stagnira.
Profimedia
 

On u ženi traži sluškinju

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku već sluškinju. On traži nekoga ko će mu prati sudove, kuvati i spremati za njim nakon što se iselio od svojih roditelja. Takav tip će svoju partnerku tretirati kao zamensku majku koja ispunjava sve njegove želje. Ali, da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju svoj deo posla, a ne da svoje obaveze prebacuju na onog drugog.

Profimedia
 

Škrtica
Škrtog muškarca koji je toliko opsednut novcem da čak i kod udvaranja broji svaki dinar, treba izbegavati u širokom luku. Iako je sasvim u redu biti štedljiv, preterivanje i "zaboravljanje" novčanika nije nimalo privlačno. Muškarcu koji radije troše tuđ novac nisu nimalo privlačni i treba ih izbegavati.

Profimedia
 

Lenština
Iako na početku veze ovakav muškarac šarmira svojim ambicijama, vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, pa je na vama da mu jasno pokažete da ne nameravate da izdržavati radno sposobnog muškarca.

Pexels
 

Kontrol-frik

Kontrol-frik muškarac stalno prati svoju partnerku. On želi da kontroliše svaki njen pokret, odabir prijatelja pa čak i posao. On je jako ljubomoran i nesiguran u sebe, a kontrola mu podiže samopouzdanje.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike