Irina Šajk: Tajne besprekornog izgleda ruske lepotice koje svaka žena može sebi da priušti

10.11.2021

15:20

0

Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sada je odlučila da podeli i tajne svog savršenog izgleda

Irina Šajk: Tajne besprekornog izgleda ruske lepotice koje svaka žena može sebi da priušti
profimedia-0638621130 - Copyright Profimedia

Prelepa manekenka Irina Šajk je jedna od onih žena kojima mnogi zavide na savršenom izgledu.

Otkako se pojavila u godišnjem izdanju časopisa „Sports Illustrated“ u kupaćim kostimima 2007. godine, Irina je brzo postala jedan od najtraženijih modela na svetu.

Osim vitkog tela i zdrave, sjajne kose, Irina se može pohvaliti i kožom bez nedostataka.

Osim što redovno čisti lice i retko kad nosi tešku šminku, Irina svaki dan ide u teretanu, a nakon vežbanja odlazi u saunu, što je, prema njenim rečima, dobitna kombinacija za blistavu i zdravu kožu, jer se tako najbolje izbacuju nakupljeni toksini.

Uz to, dodala je da gotovo svaku noć spava barem devet sati, što rezultira licem bez podbulosti i podočnjaka. Nedavno je otkrila još neke svoje male tajne koje joj pomažu da uvek izgleda besprekorno.

- Mnogo vežbam. Treniram boks i džijudžicu - dodala je u intervjuu za američki "Pipl", dok je za "Women’s Health" izjavila :

- Fascinira me džijudžica jer se sastoji od velikog broja kombinacija pokreta. Savršen je sport za stalno izazivanje tela i probijanje granica.

Profimedia
 

U svom neseseru uvek sa sobom nosi kremu za zaštitnim faktorom, masažer za lice i kokosovo ulje. Takođe, Irina svako jutro praktikuje jedan trik zbog čega njena koža uvek izgleda sveže i odmorno.

Kocka leda za prirodni lifting lica svako jutro, i redovno nanošenje kreme za sunčanje na kožu lica, vrata i ruku, jer ona najbrže stari.

- Kada sam umorna ili se probudim natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik sam naučila od moje mame i stvarno deluje - istakla je jednom prilikom Irina.

Kokosovo ulje koristi posle kupanja, kada ga nanese na mokru kožu i potom prebriše peškirom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Wanted

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike