Kako da budete u mislima voljene osobe non-stop: Ove tehnike obećavaju

26.04.2024

13:08

0

Autor: K. B.

Ove tehnike vam mogu pomoći da ostanete povezani sa voljenom osobom i da budete u njenim mislima, čak i kada niste zajedno

Kako da budete u mislima voljene osobe non-stop: Ove tehnike obećavaju
Copyright Profimedia

Da li ste ikada želeli da ostanete prisutni u mislimama vaše voljene osobe čak i kada niste zajedno? Održavanje emocionalne bliskosti i povezanosti sa partnerom ili voljenom osobom može biti izazovno, posebno u svetu punom distrakcija i obaveza. Međutim, postoji nekoliko tehnika koje vam mogu pomoći da ostanete u mislimama vaše voljene osobe gotovo non-stop. Kroz pažljivu primenu, možete produbiti vašu vezu i ojačati emotivnu povezanost na daljinu. 

Praktikujte meditaciju

Sedite udobno, zatvorite oči i fokusirajte se na svoje disanje. Duboko udahnite i zamislite sliku vaše voljene osobe kako dolazi ka vama. Vizualizujte svaki detalj njihovog osmeha, očiju, i kako vas gledaju sa ljubavlju.

Koristite senzorne asocijacije

Povežite svoje misli o voljenoj osobi sa senzornim doživljajima. Na primer, ako voljena osoba voli miris lavande, možete koristiti mirisnu sveću ili ulje lavande tokom meditacije ili dok razmišljate o njoj.

Profimedia
 

Stvarajte mentalne slike

Zamislite sebe kako provodite vreme sa vašom voljenom osobom u različitim scenarijima - na romantičnoj večeri, šetnji plažom, ili jednostavno kod kuće gledajući omiljeni film. Što više vremena provedete vizualizujući ove scene, to ćete biti prisutniji u njihovim mislima.

Freepik
 

Pisanje ili slanje misli

Napišite poruku vašoj voljenoj osobi u kojoj delite svoje misli i osećanja. Fokusirajte se na prenošenje tih misli sa jasnoćom i namerom. Iako ovo može biti konvencionalan način komunikacije, fokusiranje na jasnost i snažnu nameru može pojačati energetsku vezu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike