Irina Šajk u haljini staroj četvrt veka ostavila sve bez daha

02.10.2021

11:20

0

Poslednjih dana modna elita nalazi se u Francuskoj i uživa u sjajnim revijama i propratnim dešavanjima

Irina Šajk u haljini staroj četvrt veka ostavila sve bez daha
Copyright Profimedia

Pariz je i ove godine na visini zadatka. Prestolnica mode i elegancije živi u ritmu aktuelne Nedelje mode. Paralelno, desilo se i otvaranja izložbe "Thierry Mugler: Couturissime" gde se pojavila fatalna Ruskinja i opčinila sve prisutne. 

Manekenka Irina Šajk poznata je po hrabrim i vrlo odvažnim kombinacijama.

Iako smo do sada imali prilike da je vidimo u najrazličitijim kombinacijama, haljinom koju je obukla povodom otvaranja pomenute izložbe ostavila je bez reči, a mnogi se slažu kako 35-godišnja manekenka izgleda tako besprekorno.

Kroj uske haljine s ekstremno dubokim dekolteom podseća na sirenin rep, a korset na raširena krila leptira. U potpunosti prekrivena šljokicama u kombinaciji crne, srebrene, smeđe, zelene, zlatne i plave boje haljina je malo toga prepuštala mašti.

Sam rub toalete završava se kratkim šlepom koji je lepšav i laganiji od ostatka haljine, a Irina ju je upotpunila prozirnim rukavicama crne boje, zatvorenim sandalama špicastog profila sa sjajnim detaljima.

Profimedia
 

Ono što je posebno zanimljivo je to da je haljina zapravo "Thierry Mugler" kreacija stara gotovo 25 godina i pripada "couture" kolekciji iz 1997. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike