"Sa Miljkom pričam svaki dan, jedan drugom smo podrška"

12.04.2021

09:30 >> 09:34

0

Fudbaler Partizana Marko Živković posle pobede protiv Radničkog pričao za klupski sajt

"Sa Miljkom pričam svaki dan, jedan drugom smo podrška"
Copyright MN Press

Crno-beli su se posle poraza u debriju vratili na pobedničku stazu. Izabranici Aleksandra Stanojevića su juče savladali Radnički iz Niša – 2:0, a posle dužeg vremena je teren osetio i Marko Živković. On je imao priliku da odmeri snage sa timom u kome je nekada igrao.

– Osećaj je fenomenalan, posebno što smo igrali na našem stadionu. Bila je veoma teška utakmica, Radnički je pokazao da je odlična ekipa, iako nisu baš u sjajnoj formi. Bio sam deo te ekipe i znam da zaslužuju da se bore za Evropu – rekao je za klupski sajt Živković.

Pročitajte još

Živkoviću naglašava da je u odličnim odnosima sa igračem koji pokriva istu poziciju kao on – Aleksandrom Miljkovićem.

– Osećao sam se odlično iako nisam dugo igrao i nisam baš u potpunom takmičarskom ritmu, ali na svakom treningu dajem svoj maksimum i čekam svoju šansu. Sa Miljkom pričam svaki dan, jedan drugom pomažemo i dajemo podršku.

Zaključio je da je posle ove pobede srećan i zadovoljan.

– Imali smo baš mnogo šansi, posebno u prvom poluvremenu gde smo imali minimum 3-4 stopostotne prilike koje nismo iskoristi i rešili utakmicu već tada. Ali dobro, to je fudbal i normalno je i da se promašuje i daje, bitno je da smo na kraju pobedili i da smo dobro izgledali na terenu. Šef je čestitao svima i drago mi je da smo se brzo podigli kao ekipa posle utakmice u derbiju i nastavili tamo gde smo stali.

U ekipi iz Niša je bilo nekoliko bivših igrača kluba iz Humske.

– Nikola Aksentijević je bio u prvom mandatu kad i ja u Partizanu, odličan je igrač, zaslužuje svojim igrama da igra u nekoj ozbiljnoj ligi i mislim da će posle Niša i otići negde, dok Đuričkovića ne poznajem, nismo bili zajedno – podvukao je Živković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: fkpartizan.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike