Stanojević zadovoljan reakcijom posle derbija, otkrio stanje Svetozara Markovića

11.04.2021

19:59

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana o stanju mladog defanzivca

Stanojević zadovoljan reakcijom posle derbija, otkrio stanje Svetozara Markovića
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana ekspresno su se vratili na pobednički kolosek. Poraz u 164. derbiju arhiviran je sigurnom pobedom protiv niškog Radničkog, koji je na stadionu u Humskoj savladan 2:0.

– Zadovoljan sam, imali smo neverovatan broj prilika, udaraca na gol, stopostotnih šansi… Ne pamtim da smo stvorili toliko prilika, ali, eto, nismo dali golove. Malo su igrači umorni od prošle utakmice – rekao je za TV “Arena sport” strateg crno-belih Aleksandar Stanojević.

Trener “valjka” morao je “tumba” sastav pre nego što je utakmica i počela. Mladi štoper Svetozar Marković osetio je bol u zadnjoj loži tokom zagrevanja, pa je njegovo mesto na terenu zauzeo Bojan Ostojić. Ta promena uslovila je u zamenu na golu, jer je drugi bonus bio čuvar mreže Popović.

– Markovićevo stanje ne bi trebalo da je ozbiljno, poštedeli smo ga, nismo hteli da rizikujemo. Mislim da će biti spreman.

Nišlije je na nedeljnom duelu sa klupe predvodio Miroslav Stanković.

– Nije bilo lako, Partizan je iz sjajne serije, 17 utakmica bez poraza, izgubio od Zvezde i mislili smo da je to neka naša šansa. Njihova potrošnja je bila velika, mislili smo da to možemo da iskoristimo da osvojimo barem bod. Teška utakmica, mislim da smo izvukli maksimum u ovom trenutku. Treba da se okrenemo narednim utakmicama, gde možemo da osvajamo bodove. Cilj nam je da u sledećoj utakmici osvojimo tri boda i da krenemo uzlaznom linijom – kazao je Stanković.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike