Poznati su nekada radili obične poslove: Madona bila kasirka, a Bred Pit delio flajere u kostimu pileta

23.04.2021

09:30 >> 14:52

0

Harison Ford je reditelja Džordža Lukasa upoznao dok je, radeći kao stolar, ugrađivao vrata u kući Frensisa Forda Kopole

Poznati su nekada radili obične poslove: Madona bila kasirka, a Bred Pit delio flajere u kostimu pileta
Copyright Bred Pit Profimedia

Poznati iz sveta muzike i filma pre nego što su okusili „slatko voće slave“ bavili su se nekim sasvim običnim poslovima i vodili su živote poput naših, svakodnevno izlazeći na kraj sa problemima kao što su plaćanje računa ili traženje posla.

Sandra Bulok je sada najplaćenija glumica Holivuda a nekada je radila kao konobarica i barmen a ugostiteljstvu je radila i čuvena Madona. Doduše, bila je malo „nevaljala“. Radila je kao kasirka u „Dankin Donats“ na njujorškom Tajms Skveru ali je ugostiteljsku karijeru morala da prekine jer je kupce prskala želeom!

Madona ,,Today” screenshot

Sada je jedan od najpoželjnijih muškaraca a nekada je morao da oblači kostim pileta. Nakon što je napustio novinarsku školu Univerziteta u Misuriju, a da bi mogao da se izdržava, glumac Bred Pit je navlačio kostim pileta i delio flajere kako bi privukao kupce u restoran.

Za magazin „Pipl“ je izjavio i da je, kako bi došao do novca, vozio striptizete u limuzini:

-Moj posao je bio da ih vozim na momačke večeri i druge proslave. Pokupio bih ih, uzeo novac, pustio loše snimke Prinsovih pesama i hvatao odeću koju su devojke svlačile.

Profimedia

Glumac Harison Ford se okušao u mnogo poslova: dostavljao je novine, održavao zelenilo u gradskom parku, radio na benzinskoj pumpi i kuvao na luksuznim brodovima ali je taj posao mora da napusti zbog morske bolesti.

Pre nego što je postao Indijana Džons, Harison Ford se bavio drvetom a stolarski zanat je učio iz knjige koju je pozajmio iz biblioteke. Zahvaljujući tome je upoznao Džordža Lukasa dok je postavljao vrata u kući Frensisa Forda Kopole.

Profimedia

Dženifer Eniston je morala da radi kao telefonski anketar pre nego što je počela da zarađuje milionske iznose glumeći u serijama i filmovima. Priznaje da je bila grozna:

-Užasno sam nervirala ljude, bila sam najgora u tome. Samo bih se izvinila i spustila slušalicu.

Debora Li Hju Džekman Profimedia

Glumac Hju Džekman je svojevremeno predavao fizičko vaspitanje u jednoj školi u Engleskoj. Jednom mu se desilo da je na crvenom tepihu u Cirihu naleteo na svoju bivšu učenicu koja je sada bila novinar sa kojom se našalio:

-Nekada sam vam predavao u srednjoj školi i želim da vam kažem da vaše fizičko obrazovanje napreduje što mi je veoma važno.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike