Kraljica traži dekoratera koji će ukrasiti Bakingemsku palatu za 30 hiljada funti

18.03.2022

10:19

0

Autor: 24sedam

Ovo će biti prvi put da se palata ukrašava otkako se Elizabeta II popela na tron 1952. godine

Kraljica traži dekoratera koji će ukrasiti Bakingemsku palatu za 30 hiljada funti
profimedia-0254425516 - Copyright Profimedia

U okviru desetogodišnjeg projekta renoviranja Palate u vrednosti od 369 miliona funti, pobednički kandidat će imati zadatak da se brine o čitavom nizu zgrada širom londonskih imanja, da izvrši inspekcije i obezbedi da su sobe „stručno obnovljene i prikladne za namenu“.

Profimedia
 

Kandidati već moraju biti dokazani stručnjaci u navedenim oblastima. Ne samo da moraju da poseduju strast prema istorijskim zdanjima, već se moraju dokazati i u organizacionim veštinama ali i sposobnosti rada pod pritiskom i mogućnosti da se suoče sa raznim izazovima koji im se eventualno nađu na putu.

Profimedia
 

Radeći u „jedinstvenom istorijskom okruženju“, uloga će uključivati rukovanje specijalizovanim zidnim oblogama, pisanje znakova i upotrebu specijalnih završnih boja, kao što su mermer i pozlata.

Profimedia
 

Radeći širom „londonskih imanja", kraljevska porodica traži „timskog radnika sa fleksibilnim stavom prema poslu", navodi se u uslovima za konkurisanje.

Navedeno je i da će plata biti 30.000 funti, ali i da potencijalni kandidat mora da zna da „će rokovi izrade nekada biti kratki".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike