Nesvakidašnja priča iz Japana: Ribica igrala video igru i potrošila pare jutjuberu sa kartice u programu uživo! (VIDEO)

29.01.2023

11:15

0

Autor: J. J.

Snimak je postao viralan i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama

Nesvakidašnja priča iz Japana: Ribica igrala video igru i potrošila pare jutjuberu sa kartice u programu uživo! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Japanu i to uživo na Jutjubu. Naime, ribica kućni ljubimac koju vlasnici koriste za igranje video igrica, šokirala je mnoge, kada je verovali ili ne, sama uspela da se prijavi u onlajn prodavnicu Nintendo i napravi račun na kreditnoj kartici.

Sve se dešavalo u lajvu, kada je jutjuber započeo igricu za svoje pratioce. Inače, on je popularan upravo zbog snimaka na kojima njegove ribice kućni ljubimci igraju video igrice.

 

 

Prethodno, instalirao je sofisticirani softver za praćenje pokreta u akvarijumima, što je omogućilo ribama da daljinski kontrolišu Nintendo Switch konzolu. Ali tehnologija i očigledno ovladavanje njome od strane riba doveli su do neočekivanog preokreta ranije ovog meseca, dok je Mutekimaru uživo emitovao igru Pokemona, javlja CNN.

 

 

Jutjuber je otišao na pauzu kada se igra srušila zbog sistemske greške i konzola se vratila na početni ekran. Međutim,  ribe su nastavile da plivaju i da kontrolišu konzolu iz svog rezervoara.

U narednih nekoliko sati, jedna riba je navodno uspela da promeni ime svog naloga pre nego što se dva puta prijavila u Nintendo prodavnicu, gde korisnici mogu da kupe igre i drugi sadržaj za preuzimanje.

Takođe, preuzela je novog avatara i putem Pej Pal naloga platila za dodatke u Nintendo prodavnici. Potom je dodala 500 jena na Mutekimaruov nalog sa njegove kreditne kartice tokom strima uživo, kazao je Jutjuber u naknadnom videu o incidentu.

 

 

Snimak je postao viralan i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Jutjuber je kasnije rekao da je kontaktirao prodavnicu Nintendo da objasni šta se dogodilo i da je zatražio povraćaj svojih 500 jena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike