Automehaničar otkriva koji auto nikada ne bi kupio: Ovaj je najgori, neprestano se kvari, bacanje para

05.05.2024

17:50

0

Autor: K. B.

Kupovina automobila može biti uzbuđujuća, ali i stresna avantura

Automehaničar otkriva koji auto nikada ne bi kupio: Ovaj je najgori, neprestano se kvari, bacanje para
Copyright Profimedia

Mehaničar Viktor Šak podelio je na TikToku svoje mišljenje o automobilima, ističući da nikada ne bi preporučio Nissan Rogue 2.5 iz 2019. kao pouzdan izbor, nazivajući ga čak i "gomilom smeća".

Šak je naglasio probleme poput skrivenog alternatora i skučenog rasporeda motora, što otežava servisiranje i održavanje vozila. On je rekao da je skriveni alternator bio presudan faktor koji ga je naveo da snimi video kako bi upozorio druge potencijalne kupce. Dodao je da u ovom automobilu ne možete ništa promeniti bez rastavljanja velike količine drugih delova, a neki delovi čak ni ne mogu biti odvrnuti ili servisirani zbog skučenog rasporeda motora.

Šak je izrazio svoje razočaranje Nissanoj reputaciji i naglasio da bi radije vozio karavan nego bilo koji Nissanov model. On je opisao Nissan kao "šalu" i "gomilu smeća", izražavajući svoje nezadovoljstvo performansama i kvalitetom ovog vozila.

Osim toga, Šak je sugerisao potencijalnim kupcima da umesto toga razmotre ulaganje u Toyota vozila, koja su po njegovom mišljenju pouzdanija i manje sklonija kvarovima. U komentarima ispod njegovog videa, mnogi vozači su podelili svoja loša iskustva s Nissanom, podržavajući Šakova upozorenja. Jedan zaposleni iz Nissanovog salona čak je otkrio da menjače menjaju kao što ljudi menjaju donje rublje - svakodnevno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike