Početak 2022. će biti posebno srećan za ova tri znaka Zodijaka

23.12.2021

12:00

0

Autor: 24sedam

Prva tri meseca donose dobru energiju, nove ljubavi i poslovni uspeh

Početak 2022. će biti posebno srećan za ova tri znaka Zodijaka
woman-gda0c4cb9c_1280 - Copyright Pixabay

U januaru će zvezde pokazati veliku naklonost pojedinim znakovima horoskopa. Iako su neke planete u retrogradnom hodu, prvi mesec u godini biće srećan i neobičan.

Blizanci

U prvom mesecu nove godine Blizanci će zračiti predivnom energijom, koja će biti čarobna od prvog do poslednjeg dana te će se osećati kao da im je život bajka. Postoji velika šansa da će im se ostvariti velika želja za koju su polako počeli da gube nadu da će se ikada ostvariti.

Prema lunarnom kineskom kalendaru 2022. je godina Vodenog Tigra pa će već na početku godine Blizanci ambiciozno krenuti ka ostvarivanju svojih ciljeva. Čuda se događaju, a ovaj znak bi trebalo da se pripremi na mnoga iznenađenja.

Pexels
 

Strelac

Strelčevi će biti veoma srećni jer će im se ostvariti ljubavne želje. Oni koji su dugo sanjali o upoznavanju srodne duše, u januaru će upoznati nekog posebnog. Oni koji su već pronašli partnera razmišljaće o sledećem koraku - zajedničkom životu ili venčanju. Ako već poznaju tog nekog posebnog januar će biti pravo vreme da skupe hrabrost i naprave prvi korak. 

Pexels
 

Vodolija

Vodolija će u prvom mesecu nove godine uložiti puno truda u ostvarenje svojih želja. To će im biti najsrećniji mesec u godini i to na svim životnim poljima - u finansijama, ljubavi i zdravlju. Biće puni energije i samouverenja te će se napokon odlučiti da rizikuju kako bi ostvarili to što žele. Intuicija će ih usmeravati da donesu pravu odluku, piše Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike