Danas Venera ulazi u Ovna i donosi energetski zaokret: Moćan tranzit menja odnose kod svakog znaka Zodijaka

25.04.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Planeta ljubavi i lepote ulazi u ovaj snažan znak u kom će boraviti sve do 18. maja

Danas Venera ulazi u Ovna i donosi energetski zaokret: Moćan tranzit menja odnose kod svakog znaka Zodijaka
Copyright Profimedia

Nebeska energija Venere, planete ljubavi i lepote, danas će doživeti drastičnu promenu. Ovo je dan ulaska Venere u Ovna, vreli i asertivni znak, pa će doći do novog energetskog zaokreta.

A to će se osetiti u romantici i samoizražavanju sve do 18. maja.

Hajde da razumemo uticaj ovog tranzita na različite znakove Zodijaka.

Ovan

Ovaj tranzit implicira pojačan osećaj samopouzdanja i ličnog magnetizma. Kada je ljubav u pitanju, ovaj tranzit će poželeti nove romantične avanture i veze. Možete čak pokazati uzbudljiv novi oblik otvorenosti i asertivnosti kada je u pitanju da se svoja osećanja obznane i izraze strasti. Neka od postojećih partnerstava će verovatno biti revitalizovana kako se romansa i iskra ponovo pojave u odnosima.

Bik

Tranzit bi vas mogao podstaći da izvršite duboku unutrašnju pretragu, terajući vas da razmislite o dubinama svog uma i suočite se sa svim strahovima, nesigurnostima ili emocionalnim prtljagom koji vas možda muče. Hrabrost Ovna u prisustvu Venere je ono što je potrebno za suočavanje sa unutrašnjim borbama. Ovaj tranzit će takođe doneti veću emocionalnu osetljivost i intuitivnu sposobnost da se razumeju potrebe i želje mogućeg romantičnog interesovanja.

Profimedia
 

Blizanci

Goruća strast Ovna i privlačan uticaj Venere omogućiće potragu za novim prijateljstvima i dati dublji smisao postojećim društvenim vezama. Ovo bi moglo da vas navuče na grupne aktivnosti, sastanke i događaje koji stvaraju osećaj zajednice i zajednička iskustva. Veća je verovatnoća da ćete rizikovati, biti inventivni i slediti svoja uputstva koja odgovaraju vašim stavovima.

Rak

Ovaj tranzit bi mogao biti okidač koji će vas naterati da ozbiljnije istražite svoju profesionalnu oblast i pokušate da uspete. Ponovo ćete zapaliti goruću vatru strasti za svoje ciljeve u karijeri sa novom odlučnošću i samopouzdanjem. Možda ćete težiti zapaženijim ulogama ili šansama koje vam omogućavaju da pokažete svoje jedinstvene kvalitete i veštine široj publici. Ovo će biti prednost u uspostavljanju dobrih radnih odnosa.

Lav

Pojava ovog nebeskog događaja je okidač za rast i znanje. Bićete motivisani da se upustite u obrazovna polja ili na intelektualna putovanja koja proširuju vaše vidike i koja su u suprotnosti sa vašim prethodnim uverenjima. To bi moglo da izazove dubok osećaj divljenja prirodnim elementima univerzuma. Bili biste otvoreniji za ideje duhovnosti i učenja koja su u skladu sa vašom prirodnom kreativnošću.

Profimedia
 

Devica

Ovo je vreme za povećanu potrebu za emocionalnom dubinom i iskrenošću u intimnim odnosima. Imaćete moć da se borite protiv svih prepreka ljubavi, zanemarujući svoje strahove i nesigurnosti i prihvatajući svoju prirodnu senzualnost sa novopronađenim samopouzdanjem. Možda ćete osetiti privlačnost prema zajedničkim projektima ili saradnji. Pored toga, ova faza može stimulisati želju za samousavršavanjem i unutrašnjim rastom.

Vaga

Naići ćete na porast strasti i entuzijazma. Vruća energija Ovna, udružena sa magnetnim prisustvom Venere, može vas podstaći da slobodno delite svoje potrebe i želje, što, zauzvrat, može dati vašim odnosima novu iskru uzbuđenja i avanture. Možda vas privlače viši nivoi ranjivosti i emocionalne dubine. Možete brzo biti uvučeni u takmičenje ili zavisnost, što dovodi do neželjenog stresa.

Škorpija

Ovaj tranzit se može manifestovati kao intenzivna potreba za efikasnošću i produktivnošću u vašoj svakodnevnoj rutini. Entuzijastična priroda Ovna može vas navesti da poslu i rutini pristupite sa svežim pogledom i velikim entuzijazmom, tako da svojim praktičnim aktivnostima ulivate osećaj strasti i inovacije. U zdravlju i blagostanju, ovo kosmičko usklađivanje će dovesti do važnosti prakse samopomoći.

Profimedia
 

Strelac

Možete iskusiti pojačanu potrebu za spontanošću i senzacijom u životu zabavljanja. Vatrena energija Ovna može da vas ohrabri da neustrašivo tražite nove ljubavne partnere ili da oživite postojeće na način koji izvlači vašu avanturističku i nesputanu stranu. Bićete snažno skloni neobičnim načinima kreativnog samoizražavanja, pokušavajući da razbijete kalupe i postavite nova pravila kroz neobičnu perspektivu i inovativan pristup.

Jarac

U privatnom životu više žudite za stabilnošću i sigurnošću. Vatra Ovna i zavodljivo prisustvo Venere mogu vas učiniti dovoljno hrabrim da preduzmete kućne projekte ili renoviranje koji vašem domu mogu dodati osećaj topline, privlačnosti i ličnog izraza. U sferi porodičnih odnosa, ona ima potencijal da ponovo oživi značaj emocionalnog povezivanja i potrebu za zdravim vezama.

Vodolija

Osećaćete duboku želju da budete transparentni i autentični prema sebi. Imaćete hrabrosti da izrazite svoje mišljenje i misli. U sferi intelektualnih veza, ovaj tranzit može izazvati duboko divljenje prema nivou stimulisanja intelekta. Možda ćete osetiti želju da gravitirate ka razmeni ideja i traženju zajedničkih interesa, izgradnji veza zasnovanih na međusobnom razumevanju.

Profimedia
 

Ribe

Možda ćete tražiti finansijsku sigurnost i biti voljni da akumulirate dragocenosti. Imaćete hrabrosti da pratite nove finansijske tokove ili investicione mogućnosti koje vam daju osećaj nezavisnosti i smelosti. U oblasti luksuza, ovaj tranzit može izazvati intenzivnu zahvalnost za umetnost i zanatstvo koje ulazi u stvaranje ovih izuzetnih proizvoda. Možete žudeti za kupovinom nakita ili drugih otmenih stvari koje prirodno odgovaraju vašem prefinjenom ukusu, piše hindustantimes.com.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike