Miljenici sudbine: Retrogradni Merkur donosi većini izazove, ali ova četiri znaka očekuje neslućen uspeh na svim poljima

02.04.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Dok jednima ne smrkne, drugima ne svane

Miljenici sudbine: Retrogradni Merkur donosi većini izazove, ali ova četiri znaka očekuje neslućen uspeh na svim poljima
Copyright Unsplash

Prvi period retrogradnog Merkura u 2024. godini, koji obuhvata dane od 1. do 24. aprila, predstavlja vreme kada bi trebalo da budemo posebno oprezni i mentalno spremni za izazove koji će neminovno nastupiti. Ovo astrološko dešavanje tradicionalno se povezuje s raznim komplikacijama, poput problema u komunikaciji i tehnološkim zastojima, te se savetuje dodatna pažnja u svakodnevnim aktivnostima.

Ipak, unutar ovog turbulentnog perioda, izvesni horoskopski znakovi iskusiće poseban tretman od strane sudbine, a to će da se produži na period i nakon 24. aprila. Specifično, četiri znaka Zodijaka naći će se pod srećnom zvezdom u aprilu i maju, pa je vreme da proverite da li vaš znak spada među te srećnike.

Bik (od 21. aprila do 21. maja)

April donosi iznenadne prilike za nove ljubavne početke Bikovima, naročito slobodnima koji bi mogli upoznati zanimljive osobe na neočekivanim mestima kao što su poslovni sastanci ili timbildinzi. Poseban datum za nove susrete je 15. april. Za one u vezama, ovaj period je idealan za jačanje emotivne veze kroz iznenađenja i male znake pažnje, čime će se osvežiti i obogatiti odnos.

Maj će pak biti posebno plodonosan za profesionalni napredak i finansijski dobitak Bikova. Period oko 10. maja obećava značajne finansijske uplive, možda neki zaostali dugovi, dok će ponude koje dolaze između 20. i 25. maja biti posebno povoljne.

Početak aprila je ključno vreme za preventivne zdravstvene preglede. Takođe, korisno je uvesti u rutinu opuštajuće tretmane kao što su masaže ili aromaterapija kako bi se poboljšalo opšte stanje organizma.

Unsplash
 

Rak (od 22. juna do 22. jula)

Za Rakove april predstavlja vreme kada će im zvezde biti posebno naklonjene u ljubavnom životu. Dani koji se ističu kao povoljni za nove ljubavne veze su 7. i 19. april. Za one koji su već u vezi, razmišljanje i planiranje zajedničke budućnosti postaće centralna tema, a 13. maj je datum koji se posebno izdvaja za emotivno zbližavanje ili čak i veridbu. 

Period od 5. do 15. maja donosi prepoznavanje i vrednovanje rada Rakova, što otvara vrata novim profesionalnim prilikama. Finansijski uspeh se posebno očekuje oko 20. aprila, čineći ovaj mesec pogodnim za pametna ulaganja.

Krajem aprila, posebnu pažnju Rakovi bi trebalo da posvete mentalnom zdravlju. Praktikovanje meditacije ili redovno vežbanje može pomoći u postizanju unutrašnjeg mira i boljem psihičkom stanju.

Unsplash
 

Škorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

April donosi izuzetne prilike za nova emocionalna zbližavanja Škorpijama, sa posebnim fokusom na 3. i 18. april. Za one koje su u dugotrajnim vezama, ovaj period nudi šanse za produbljivanje veza i jačanje emocionalnih veza. Ako imate mogućnost, idite na na izlet ili kratko putovanje da biste uživali u ljubavi

Karijera Škorpija cveta tokom aprila, posebno oko 8. maja, kada se očekuju iznenadne i povoljne profesionalne ponude. Finansijski uspeh je na vidiku, posebno u periodu od 16. do 22. maja, kada će se otvoriti mogućnosti za značajne finansijske dobitke.

Sredina maja zahteva posebnu pažnju Škorpija prema fizičkom zdravlju, s naglaskom na prevenciju mogućih povreda. Plivanje i pilates mogu biti odličan izbor za održavanje forme i dobrobiti.

Unsplash
 

Vodolija (od 21. januara do 19. februara)

Vodolije će u aprilu imati priliku da upoznaju zanimljive ljude na putovanjima ili preko društvenih mreža, a 12. april i 2. maj su posebno povoljni dani za nova poznanstva. Za one u vezama, 20. maj predstavlja idealnu priliku za posvećivanje vremena partneru i jačanje emocionalne povezanosti.

Na poslovnom planu, 26. april se izdvaja kao dan pun mogućnosti, posebno za one koji se bave inovacijama, startapovima ili novim tehnologijama. Period između 17. i 24. maja posebno je povoljan za napredak i uspeh u ovim oblastima.

Vodolije bi trebalo da slušaju signale svog tela i dozvole sebi odmor kada je potrebno. Pravilna pažnja prema fizičkom i mentalnom zdravlju ključna je za održavanje energije i dobrog opšteg stanja. Probajte detoksikaciju sokovima kao deo prolećnog ćišćenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike