Ova tri horoskopska znaka doživljavaju veliku sreću tokom aprila, samo ako budu znali gde da je traže

06.04.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Svi kukaju da im je loše, a ovaj trio puca od sreće i pozitivnih vibracija

Ova tri horoskopska znaka doživljavaju veliku sreću tokom aprila, samo ako budu znali gde da je traže
Copyright Unsplash

Može biti teško osećati se srećnim kada se retrogradni Merkur dešava dok govorimo. Ovaj nebeski fenomen otežava život većini nas, što znači da april neće proći tako glatko kao što ste se nadali. A pošto je retrogradni Merkur u Ovnu, možete očekivati sav haos koji bi ovaj vatreni znak doneo. Ipak, neki od nas će imati povoljan april uprkos ovom haotičnom vremenu. Ova tri znaka Zodijaka će ovog aprila doživeti sreću, posebno ako znaju gde da je traže.

Škorpija: Sreća se krije u prijateljima

Vaša moć ovog meseca dolazi iz vašeg društvenog života. Iako bi vaš instinkt mogao da vam šapuće da je najbolje da se trenutno sakrijete od svih, vaša sreća će se pokazati ako izađete iz te zaštitne ljuske. Pronađite načine da vidite svoje omiljene ljude ovog meseca.

Možda ćete pronaći prilike na koje inače nikada ne biste naišli. Takođe bi trebalo da budete ljubazniji i pričljiviji sa strancima. Sprijateljite se sa cool baristom ili pohvalite kišni mantil starije žene. Ova mala dela će vas sve više i više približavati sreći kojoj se nadate.

Unsplash
 

Strelac: Klonite se rizika

Potražite svoju sreću bliže kući ovog aprila. To bi moglo izgledati kao da preskočite putovanje (što bi moglo biti dobra ideja tokom retrogradnog Merkura) da biste ostali kod kuće ili da se potrudite da provedete vreme sa porodicom. Okrenite se se ka stvarima srca radije nego svojoj želji za avanturom.

Možete stvoriti uspomene koje traju ceo život, a sreća dolazi iz tih lepih trenutaka. U najmanju ruku, mogli biste da izbegnete lošu sreću tako što ćete ostati bliže kući. Iako ne volite uvek da izbegavate rizik, sada je vreme da se klonite.

Pexels
 

Vodolija: Širite pozitivne vibracije

Dok će drugi horoskopski znaci možda morati da potisnu svoje instinkte tokom ovog grubog nebeskog meseca, to nije slučaj za vas. Pronaći ćete svoju sreću u svojoj prirodnoj želji da pomognete ljudima u svojoj zajednici. Izađite i potražite načine na koje možete poboljšati svet oko sebe.

Ako budete aktivni u svojoj zajednici, bilo na male ili velike načine, stvarate pozitivnu karmu koja će vas odvesti do sreće. Dobićete od sveta ono što ste uložili u njega, pa ponesite pozitivnu energiju i dobre vibracije.

Unsplash
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike