U maju će biti na vrhuncu sreće: Pet znakova kojima će to biti mesec pobede, ljubavi i radosti

16.04.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Neki će doživeti finansijski procvat, dok se nekima smeši nova ljubav

U maju će biti na vrhuncu sreće: Pet znakova kojima će to biti mesec pobede, ljubavi i radosti
Copyright Profimedia

Došlo je proleće i nekako je sve lepše i lakše, a pet znakova Zodijaka posebno će grejati majsko sunce.

Prema astrolozima oni će u ovom mesecu biti na vrhuncu sreće. Finansije i ljubav su im visoko na listi prioriteta, pa kako se Merkur bude oslobađao retrogradnog uticaja, tako će u njihov život stizati promene. 

Ovan

Za Ovnove stižu dobre vesti ovog meseca. Najpre mogu da očekuju finansijski procvat, a onda i ljubavne avanture. Smelo prihvatite nove izazove i odluke, posebno u ljubavnom životu!

Blizanci

Maj na vama neće štedeti kada su u pitanju sreća i zadovoljstvo. Pripremite se na egzotičnu avanturu, a na poslovnom planu budite spremni da iskoristite prilike koje vam se pružaju.

Unsplash
 

Lav

Ne dozvolite da vas obuzimaju sumnje jer za tim nema potrebe. Prigrlite svoju istrajnost i optimizam. Novi ljudi i pozitivna energija donose srećne trenutke i prilike za rast.

Devica

Vama se u maju nude brojni izbori, a stiže i uspeh na profesionalnom planu. Unapređenje ili povišica su mogući, donoseći olakšanje i pozitivne vibracije u vaš život.

Unsplash
 

Vaga

Vage, radujte se jer ovo je vaš mesec i to mesec pobede. Optimizam i istrajnost vam donose uspeh u svakoj situaciji, dok vas čekaju i nova bliska prijateljstva. A možda vam se i ljubav nasmeši.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike