Oni znaju šta znači "i u dobru i u zlu": Pet znakova Zodijaka čija je ljubav bezuslovna

17.04.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Jedan nikada neće odustati od vas, drugi će otići ali će vas voleti izdaleka

Oni znaju šta znači "i u dobru i u zlu": Pet znakova Zodijaka čija je ljubav bezuslovna
Copyright Freepik

Po samoj našoj prirodi, ljudi imaju tendenciju da budu prevrtljivi i, ponekad, čak i sebični.

Možda mi svi i želimo da bezuslovno volimo, ali u nama postoje neke blokade, stare traume ili mehanizmi koji nas štite od novih povreda, pa to uvek ne može da se realizuje u stvarnosti.

Iako u savremenom svetu deluje da je bezuslovna ljubav čak zastarela, postoje neki horoskopski znaci koji vole tako. 

Njihova je ljubav bezuslovna, koliko to kod ljudskih bića može biti.

Evo pet horoskopskih znakova koji vole bezuslovno:

1. Bik

Bik živi i umire za romantiku. Oni vole da vole i vole da budu voljeni. Ljubav je ta koja ih ujutru izvlači iz kreveta. Iako može izgledati kao kontrast da veliki, moćni, često posesivni bik može biti sposoban da voli bezuslovno, pogledajmo jednu od ključnih osobina Bika: tvrdoglavost. To je ta tvrdoglavost, nespremnost da se odustane, zbog čega Bik voli duboko i bezuslovno. Skoro kao da je to čin prkosa.

Freepik
 

2. Rak

Budući da je Rak poznat po tome što je toliko osetljiv, kada je u pitanju ljubav, može izgledati kao da je naporan. Ali to nije slučaj. Rak je beznadežan romantičar, voli sve što ima i to bezuslovno. Za razliku od Bika, Rak neće biti napravljen da izgleda kao budala i otići će pre nego što ga učinite takvim. Međutim, to ih neće sprečiti da vas bezuslovno vole izdaleka.

Freepik
 

3. Strelac

Zašto Strelac voli tako bezuslovno? Zato što su podjednako optimisti i rizikuju. Obe osobine koje su izuzetno važne za bezuslovnu ljubav prema nekome. Kada nešto krene naopako, posebno sa njihovom ljubavlju, Strelac gleda na svetlu stranu stvari. Zatim, ako izgleda kao da je njihova ljubav ugrožena, Strelac čini veoma hrabar potez da je zadrži netaknutu. Strelac ne samo da voli bezuslovno, već radi na održavanju ljubavi koju poznaju i imaju.

4. Ribe

Kada je ljubav u pitanju, Ribe su loptica od kaše. Za njih ljubav nije samo romantična, već je to i platonska ljubav. Ribe su toliko pune ljubavi, simpatije i brige za sve u svom životu da malo ostavljaju za sebe. Ali iako to može biti teško za Ribe, biti voljen od strane Riba je izvanredno. Oni ne idu nigde, čak ni u slučajevima kada treba da se okrenu i pobegnu.

Profimedia
 

5. Devica

Ono što Devicu drži zaključanom u bezuslovnoj ljubavi je to što ne znaju kako da je puste. Dok se Ribe zadržavaju i gutaju svoj ponos kada im je potrebno, Devičina ljubav je zarobljena jer su tako lako preplavljene da nisu sigurne kako da otresu tu ljubav koju imaju. Slično Ribama, ovo nije tako sjajno za Devicu, ali super za one koje Devica voli. Devica će vam oprostiti iznova i iznova jer to je sve što znaju da rade, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike