Kraj retrogradnog Merkura donosi novu nadu za četiri znaka horoskopa: Svanuće im

21.04.2024

19:20

0

Autor: K. B.

Kako se ovaj turbulentni period približava kraju, četiri horoskopska znaka konačno mogu da odahnu zbog nadolazećih promena

Kraj retrogradnog Merkura donosi novu nadu za četiri znaka horoskopa: Svanuće im
Copyright Profimedia

Svaki put kada se Merkur nađe u svojoj retrogradnoj fazi, mnogi od nas osećaju talas anksioznosti zbog mogućih nesporazuma, problema ili kvarova u komunikaciji. Ali sa završetkom ovog perioda, Bikovi, Blizanci, Vage i Strelci mogu očekivati olakšanje i pozitivne promene.

Bik

Za Bikove, koji cene stabilnost i pouzdanost, retrogradni Merkur može biti posebno izazovan period, naročito kada su u pitanju finansije i lične vrednosti. Kako se ovaj period bliži kraju, Bikovi mogu očekivati postepeno ublažavanje finansijskih turbulencija, što ih poziva da iskoriste priliku za organizovanje finansija i planiranje budućih investicija.

Blizanci

Blizanci, znak kojim vlada Merkur, osećaju svaki retrogradni ciklus intenzivnije od drugih znakova. Problemi u komunikaciji, zbrka u planovima i nesporazumi sa bliskim ljudima mogu stvoriti frustraciju. Kraj retrogradnog Merkura im donosi poboljšanje komunikacijskih veština, što im otvara put za efikasnije i jasnije izražavanje misli i ideja.

Profimedia
 

Vage

Vage, koje teže harmoniji i ravnoteži, mogu otkriti da su njihovi međuljudski odnosi posebno osetljivi tokom retrogradnog Merkura. Završetak retrogradnog ciklusa za Vagu znači smanjenje napetosti i poboljšanje odnosa sa partnerima i kolegama. Ovaj period treba iskoristiti za rešavanje nesuglasica i obnavljanje starih veza.

Strelci

Strelci, poznati po svom optimizmu i želji da prošire svoje vidike, mogu se osećati kao da zaostaju tokom retrogradnog Merkura, posebno u pogledu karijere i obrazovanja. Sa približavanjem ovog turbulentnog perioda, Strelce može očekivati ubrzanje u svom profesionalnom razvoju i obrazovnim naporima. Bilo da se radi o učenju novih veština ili pokretanju novih projekata, sada je idealno vreme za akciju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike