Čuveni astrolog otkriva najbolji novogodišnji poklon za svaki znak Zodijaka

09.12.2021

13:00

0

Autor: 24sedam

Ovnovi vole praktične poklone vezane za njihov posao, Blizancima će biti drago da dobiju nešto lično, a Lavove će oduševiti otmeni kozmetički proizvodi

Čuveni astrolog otkriva najbolji novogodišnji poklon za svaki znak Zodijaka
Najbolji novogodišnji poklon za sve znake zodijaka - Copyright Pixabay

Poznati astrolog Suzan Miler otkriva koji pokloni će najviše usrećiti svaki horoskopski znak. 

- Svaki znak ima određene sklonosti i omiljene aktivnosti. Kada kupujete poklone na temelju nečijeg horoskopskog znaka, možete udovoljiti njihovim afinitetima i nabaviti im nešto što istinski vole - kaže Miller.

Najbolji pokloni za Ovna

Ovnom vlada neustrašivi Mars, što objašnjava njihovu avanturističku i takmičarsku prirodu. Uvek žele pobedu i učiniće za nju najbolje što mogu. Ako želite da usrećite Ovna, poklonite mu lepu, za posao prikladnu košulju ili bluzu ili dodatke za kancelariju. 

Takođe, preporučuje poklone usmerene na fitnes, poput pametnog sata koji se mogu svideti njihovim marljivim osobinama

Najbolji pokloni za Bika

Znakom Bika vlada Venera, planeta lepote i ljubavi. Kao takvi, vrlo su senzualni i uvek cene dodir sela, čak i ako žive u gradu, kaže Miler.

- Bik voli cveće, možete mu nabaviti buket, sobnu biljku, vrhunski parfem ili prekrasni kućni ogrtač.

Pixabay
 

Najbolji pokloni za Blizance

Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije i intelekta. Nije iznenađujuće da Blizanci vole olovku i papir, kaže Miler. 

- Bilo bi im drago dobro nalivpero ili personalizovani pribor za pisanje - objašnjava.

 Blizanci takođe mogu biti proždrljivi čitatelji koji vole putovanja i istraživanja ​​sveta oko sebe, pa će dobra knjiga biti savršen poklon za njih.

Najbolji pokloni za Raka

- Rakom vlada Mesec, koji vlada domom i svi onim što je sa njim povezano. Vole kuvanje i cenili bi nove sudove ili sitnice za kuhinju, ili možda poklon karticu za prodavnicu s proizvodima namenjenima za dom. Rakovi su takođe jako posvećeni porodici te bi uživali u porodičnom albumu.

Pixabay
 

Najbolji pokloni za Lava

Lavom koji voli pažnju vlada Sunce ili centar svemira, kaže Miler.

- Vole da budu doterani i da svojim izgledom privlače pažnju. Odeća njihovog omiljenog modnog dizajnera, boca šampanjca ili otmeni kozmetički proizvodi će ih oduševiti - objašnjava.

Najbolji pokloni za Devicu

- Pod vladavinom Merkura Device uvek o nečemu razmišljaju pa bi knjiga zagonetki za odrasle bila lep poklon - kaže Miler. 

Kao zemljani znak, Device takođe vole sve prirodno i utemeljeno. 

- Cenile bi neke organske čiste kozmetičke proizvode ili aktivnost koju mogu obavljati svojim rukama, poput kursa kuvanja- kaže ona.

Pixabay
 

Najbolji pokloni za Vagu

Poput Bika, Vagom takođe vlada senzualna Venera. 

- Za Vagu je sve u mekoj, prirodnoj lepoti – volela bi da dobije svilenkastu bluzu ili posteljinu - kaže Susan. Vage cene sve lepe stvari i volele bi lepe minđuše ili umetničko delo - dodaje.

Ako biste radije krenuli putem pretplate, Miller preporučuje neki glazbeni servis, jer kaže da mnoge Vage svoj život posvete umetnosti ili muzici.

Najbolji pokloni za Škorpije

Škorpije mogu biti tajanstvene i duboke, što ima smisla jer njima vlada Pluton, planeta strasti i snage volje, kao i avanturistički Mars. 

- Vole lep donji veš. Žena Škorpion takođe nosi puno crnog i kože, volela bi visokokvalitetnu kožnu torbu ili prekrasnu jaknu - objašnjava. Takođe su veliki individualci i cenili bi personalizovani poklon, poput ogrlice s priveskom.

Pixabay
 

Najbolji pokloni za Strelca

Strelcem vlada Jupiter, planeta pozitivnosti i optimizma. Strelčevi se često nazivaju "svetskim putnicima Zodijaka", kaže Miller. 

- Voleli bi kvalitetnu torbu za putovanje. Što se tiče odeće, ovaj znak voli praktičnu, udobnu odeću, poput dobrih pantalona ili klasične majice, piše 24sata.hr.

Najbolji pokloni za Jarca

Surovo praktični i ambiciozni, ovim znakom vlada Saturn, planeta discipline i očuvanja.

- Jarčevi vole stvari s istorijskom vrednošću. Cenili bi vintage broš ili sentimentalni poklon u obliku porodičnog nasledstva poput prabakinih naušnica ili čipkastih rukavica. Jednako bi sjajna bila i poklon kartica za lokalni muzej ili knjiga njihovog omiljenog pisca - objašnjava.

Pixabay
 

Najbolji pokloni za Vodoliju

Pod vladavinom futurističke planete Urana, pripadnici ovog znaka su ekscentrični, buntovni i napredni. Oni cene tehnologiju i duboko brinu za planetu. 

- Vodolija je najsrećniji u trgovini s tehnologijom. Oni vole elektroniku pa bi im mogli pokloniti novi iPhone ili pametni sat, grafičku karticu. Vodolije takođe mogu biti osetljive na potrebe drugih ljudi, a mnogi se pridružuju humanitarnim organizacijama. Razmislite o uspostavljanju humanitarnog projekta u njihovo ime, dodaje Miler.

Najbolji pokloni za Ribe

Ribama vladaju planete Neptun i Jupiter, koji predstavljaju maštu, odnosno optimizam. Ovaj vodeni znak daje prednost brizi o sebi i cenio bi luksuzne poklone.

- Kreativnije i emotivnije Ribe bi takođe volele knjigu poezije ili ulaznice za najnoviji film ili predstavu - kaže Miler za Glamour.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike