Spremite se za leptiriće u stomaku: Počela je sezona Bika, a ova tri znaka osetiće neviđenu sreću u ljubavi

19.04.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Oni će osetiti šta znači sreća uz voljenu osobu

Spremite se za leptiriće u stomaku: Počela je sezona Bika, a ova tri znaka osetiće neviđenu sreću u ljubavi
Copyright Profimedia

Sezona Bika je počela i ljudi gledaju na hrabar dan ispunjen ljubavlju, nadom i aktivnošću. Mislimo ono što govorimo i govorimo ono što mislimo - toliko toga ima veze sa veoma ljubaznim tranzitom Merkura u konjukciji Venere na vrhu sezone Bika.

Toliko toga će biti moguće jer se osećamo dovoljno hrabro da postavimo prava pitanja i dovoljno jaki da se nosimo s odgovorima koje dobijemo. 

Pošto se Bik aktivirao, sada smo spremni da se oprostimo od energije Ovna, što znači da na ljubav gledamo kao na nešto što nije tako klimavo kao pre samo nekoliko dana. Sada donosimo bolje odluke i jasnije vidimo situaciju. Povrh toga dodajte komunikacijske veštine i ovaj period možemo smatrati veoma srećnim za ljubav i romansu. Pa da vidimo kako sezona Bika donosi sreću ljubavi za tri horoskopska znaka.

Freepik
 

 

Ovan: Partnera gledate u još ljubavnijem svetlu

Zanimljivo je da ste srećni što napuštate sezonu Ovna i prelazite u vreme Bika, jer osećate da vam je dosta te naporne energije. Sada ste spremni da je ublažite nekom posvećenom uglađenošću Bika. Prešli ste liniju - i osećate se dobro zbog toga. Ova prošla sezona vas je digla na noge, i iako vam je to moglo dati naboj, sada se osećate kao da su vas lekcije koje ste naučili pretvorile u mnogo hrabriju i pametniju osobu.

Volite život i osećate se dobro zbog ljubavi. Vaš partner je veoma drugačiji od vas i vi mu se zbog toga divite. Zbog tranzita Merkura u konjukciji s Venerom, ta razlika nije samo čudna, već i posebna za vas. Osećate se kao da možete da vidite ovu osobu novim očima. Ona vam je ne samo ljupka i prijatna, već i pametna i velikodušna.

Ono što možete takođe iskusiti ovog dana je da je ta osoba zaista prijateljski materijal, što će reći da se slažete na drugim nivoima, a ne samo na romantičnim. Ovo stavlja ideju o dugovečnosti u vaš um jer vidite da možete preći daljinu sa njima samo na prijateljstvu. Ova osoba je neko kome verujete i sa kim možete otvoreno da razgovarate, i to je ono što je u pitanju: kompatibilni ste na mnogo načina.

Unsplash
 

Lav: Ljubav prema sebi se preliva i na partnera

Oh, kako je ljubav slatka, dragi Lave. Osećaćete se veoma dobro zbog toga kako vam život ide. I ne samo život, već i ljubav, ali sve to ima veze s vašim mentalnim zdravljem, na čemu ste predano radili. Konačno, svi slogani i termini samopomoći, terapija i strpljenje, počeli su da imaju smisla. Sve što ste naučili o sebi možete uložiti u ovu svetlu i obećavajuću ljubavnu vezu.

Konačno razumete značenje reči "ne možete voleti drugu osobu ako ne volite sebe". Iako te reči zvuče otrcano, shvatili ste da su one prava stvar. Ovo priznanje dolazi do vas, što otvara vrata za dalji uvid. Bili ste hrabri u svojim pokušajima da zavolite sebe, a sada kada ste to supeli, spremni ste da tu ljubav podelite sa drugom osobom.

Ono što vam donosi Merkur u konjunkciji s Venerom jeste samopouzdanje da sve uradite na svoj način, što znači da ako ste se u prošlosti suzdržavali od sebe, ovaj dan će vas podsetiti na to ko ste zaista i kada ste sami, a vaš partner je tim više zadovoljan. Vaš partner vas voli, a kada zablistate u samopouzdanju, kako hoćete, on vas voli još više.

Pexels
 

Jarac: Preplavljeni pozitivnom energijom

Danas vam zvezde spremaju toliko pozitivne energije da možda ne znate šta da radite sa sobom a to se nastavlja u narednom periodu. Srećom, nećete biti sami u tom rasutom osećaju jer će vaš romantični partner biti pored vas, spreman da ponudi predloge da vam ugodi. Ono što je primetno jeste kako je vaš ljubavni život ispunjen uzbuđenjem i obećanjima. Sve karte su otvorene. Znate sa čime radite - i osećate se kao da je sve to veoma, veoma obećavajuće.

Komunikacija je na vrhuncu. Vaš jezik ljubavi se izražava na mnogo različitih načina i svi oni vam donose samopouzdanje koje vam je potrebno da vi treba samo da se opustite. Iako se u početku možda osećate nesigurno, ne plašite se, dragi Jarače, ovi dani će proći mnogo bolje nego što ste ikada mogli da zamislite.

Ta glatka energija Venere će vas umotati u svoj zagrljaj, a vi ćete zaboraviti sve one tipične opsesije Jarca. Možete čak i da odustanete od posla zbog ljubavi... Kraj aprila vam donosi radost na sve prave načine. Uživajte, i ne brinite da ćete nešto propustiti na poslu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike