Ova tri horoskopska znaka će imati najgoru 2022. godinu

15.12.2021

18:00

1

Pred njima je godina istine, nelagode i nerazumevanja

Ova tri horoskopska znaka će imati najgoru 2022. godinu
Težak kraj godine - Copyright Profimedia

Ne želimo da vas plašimo, ali tri horoskopska znaka će imati najgoru 2022. godinu. Biće to napornih 12 meseci koji će izazvati razne vrste haosa za neke od nas, od malih grešaka u komunikaciji, do velikih promena koje menjaju život.

Vaga

2022. je vaša „Godina istine“. Skloni ste da krijete svoja osećanja iza maske povučenosti i intelekta, ali sa retrogradnom Venerom u Jarcu u kvadratu vašeg znaka od kraja 2021. do 29. januara 2022. ne možete ništa da uradite osim da se suočite sa ljudima i načinom života iz prošlosti.

Sva tri ovogodišnja glavna retrogradna Merkura prave loše uglove prema vašem znaku, te će „nesrećna“ komunikacija biti uobičajena pojava tokom cele godine. Važno je da govorite istinu, jer vaše reči mogu i biće lako pogrešno protumačene. Očekujte da ćete se osećati burno i nestabilno tokom retrogradnog Plutona, od 29. aprila do 8. oktobra.

Dok retrogradni Merkur uglavnom izaziva probleme u materijalnom svetu, retrogradni Pluton je suptilniji i dublji. Verovatno ćete se osećati kao da niste na mestu zbog čega ćete dovoditi u pitanje svoju svrhu. Ali sve će to proći, a izazovi 2022. će vas voditi ka istini i neverovatnoj 2023. godini.

Profimedia
 

Lav

Pripremite se za „Godinu nelagode“. 2022. će vas preokrenuti, uzdrmati vaš svet i naučiti vas da možete izdržati još više neprijatnosti nego što mislite. 2022. će nesumnjivo biti teška za vas, ali ne nepotrebno. Vaš je posao da učite iz smetnji koje vam kosmos donosi.

Sva četiri ovogodišnja pomračenja (koja se dešavaju 30. aprila, 16. maja, 25. oktobra i 8. novembra) predstavljaju kvadrat u vašem znaku. Odmah nakon prvog ciklusa pomračenja 2022. godine bićete pod pod uticajem retrogradnog Merkura u kvadratu vašeg znaka od 22. maja do 3. juna. Ovo će biti pogodno vreme da budete pažljivi, posebno sa rečima.

Pored toga, retrogradni Uran vas kvadratira oko 24. avgusta i ostaje tamo do 2023. godine, primoravajući vas da identifikujete gde ste „zaglavili“ i na taj način vas motivisati da se promenite. Niste osoba koja voli da bude zaustavljena na svom putu, ali 2022. ćete morati da se naviknete na to.

Profimedia
 

Vodolija

2022. je vaša „Godina razumevanja“. Pošto su drevni astrolozi verovali da je Vodolija prirodni energetski dom planete Saturn, ova planeta će delovati kao sidro za sve poduhvate vezane za produktivnost kao što su izgradnja kuća, osnivanje porodice, promena karijere.

Sa svim pomračenjima u 2022. koja vas kvadriraju i višestrukim retrogradnim Merkurom koji deluju protiv vas, očekujte nerazumevanja sa svih strana. Iskoristite svoja iskustva ove godine da negujete bolje razumevanje drugih i pretvorite ta duboka osećanja u akciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike