Sad smo kao čerga! Tonči Huljić otkrio porodične detalje otkako je stigla unuka Alba: Hana je jako izmorena!

26.01.2023

09:34

0

Sa suprugom Vjekoslavom čuva unuku

Sad smo kao čerga! Tonči Huljić otkrio porodične detalje otkako je stigla unuka Alba: Hana je jako izmorena!
Tonči Huljić i Petar Grašo - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tonči Huljić vodio je program prve večeri na festivalu Music Awards Ceremony, gde je njegov zet Petar Grašo dobio nagradu za koncert godine.

Oni su u Beograd stigli porodično, jer je sa njima došla i Hana, a Tonči je popričao sa medijskim ekipama i otkrio pojedinosti iz privatnog života.

On je sa suprugom Vjekoslavom u braku 40 godina, te se dotakao njihovog odnosa i novim izazovima, s obzirom na to da često čuvaju šestomesečnu unuku.

- Posle 40 godina nemaš o čemu da pričaš, a ne da se svađaš... Ali mi imamo slične afinitite. Eto, pričamo da li da idemo u Provansu... Šta ću ići u Rim, po trgovinama? - počeo je on i dodao:

- Ne osećam se dobro kao nepoznati turista - smatra on, a zatim se nadovezao o Petrovoj i Haninoj ćerki, kako su organizovani.

- Sad imamo i unučicu, sad smo kao čerga, apartman do apartmana. Da se Hana malo naspava, Vjekoslava preuzme unuku. Pušta izuzetno visoke tonove, ima baršunasti glas na tatu i visoke tonove na mamu. Ne spava više od četiri sata, Hana je jako izmorena. A imamo i zahtevnu pudlicu. Uglavnom, ne pitajte me, ali veselo je - ispričao je u "Premijeri" Huljić duhovito.

Podsetimo, večeras se održava drugo veče ovog velikog muzičkog događaja, koji će voditi Mihajlo Veruović Vojaž i Mimi Mercedes.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike